Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Αύριο η διαμαρτυρία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Στις 11 το πρωί της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σύσσωμο και έχοντας στο πλευρό του τους επιτυχόντες του διαγωνισμού που περιμένουν ΑΚΟΜΑ να προσληφθούν, θα εκφράσουν για πολλοστή φορά την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή τους για μία σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ΔΕΗ, τις Μονάδες, τις προσλήψεις, το περιβάλλον.Θα γίνει ενημέρωση των επιτυχόντων για την πορεία του διαγωνισμού και πορεία διαμαρτυρίας σε μία προσπάθεια να φθάσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα αυτονόητα στα αφτιά των υπευθύνων.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

θα εκφράσουν για πολλοστή φορά την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή τους για μία σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ΔΕΗ, τις Μονάδες, τις προσλήψεις,

ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ και στην ΠΡΑΞΗ...
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Το κυρίαρχον θέμα της επικαιρότητας και των πολιτκών εξελίξεων, είναι η προκήρυξις των Βουλευτικών εκλογών για την 4ην Οκτωβρίου, με το έκτακτον διάγγελμα του Ελληνος Πρωθυπουργού!
Ο...κουρασθείς Ελλην Πρωθυπουργός, επικαλέσθηκε την ελληνικήν οικονομίαν ως αιτίαν των εκλογών και στο δια ταυτα υπαινίχθηκε οτι η αξιωματική αντιπολίτευσις ευθύνεται για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί!
Οι εκτιμήσεις διπλωματικών κύκλων στην Αθήνα, οτι το πιθανό-σίγουρο αποτέλεσμα των εκλογών, θα είναι Νίκη του Πασοκ με διαφορά 4 μονάδων και με την...αδυναμία σχηματισμού αυτοδυνάμου Κυβερνήσεως.
Η ΝΔ θα ηττηθεί κατά κόρον, υπο το βάρος της εντόνου δυσαρέσκειας την κοινωνίας και την αδιαφορία του Πρωθυπουργού, να αντιδράσει έντονα στα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς κορυφαίων στελεχών του. Οπως, Ρουσσόπουλος-Βατοπέδι-Εφραίμ, Υπόθεσις Siemens, Υπόθεσις Παυλίδη, παραγραφή όλων των σκανδάλων με το αιφνίδιον κλείσιμον της βουλής κλπ....
Ο Νεοπλουτισμός των στελεχών του, Ρουσσόπουλος, Βουλγαράκης κλπ χαρακτηριστικόν δείγμα της απέχθειας της κοινωνίας απέναντι στον...Κουρασμένο Πρωθυπουργό...
Τώρα, η ευκαιρία στο Γιώργο Παπανδρέου να επιβεβαιώσει την εικόνα του Εν δυνάμει Πρωθυπουργού, που στις 4/10/09 γίνεται πραγματικότητα...
Τέλος, να υπογραμμισθεί οτι στην Βουλή δεν μπαίνει ο Συνασπισμός, μετά τα διαλυτικά φαινόμενα που παρουσιάζει, θα υπάρξει μείωση της δύναμης του Λαος στο 3% και η εντυπωσιακή είσοδος στην Βουλή των Οικολόγων-Πρασίνων με το 4%!!!!
Μοναδική ευχή όλων, να υπάρξει ήπιον πολιτικόν κλίμα...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να ταλαιπωρείται ο κόσμος στις κάλπες και δεν παίρνει το Υπουργείο Εσωτερικών τα αποτελέσματα έτοιμα από τον καθαρευουσιάνο αναλυτή σας 8.59; Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι προφανές, 12.38, οτι είσθε...Κώνωψ, υπεράνω...υποψίας!

Ανώνυμος είπε...

Και εσείς 12.48 είστε κάμηλος. Και δεν χάθηκε το ίσιωμα για να οδεύσετε. Μην ταλαιπωρείστε με ανηφόρες και κατηφόρες.

Το Προφίλ μας