Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε

"Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε για το αύριο των παιδιών μας. Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή, νέα πορεία. Η κυβέρνηση κατέρρευσε κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε. Δεν τίμησε την διπλή λαική εντολή και δεν τήρησε αυτονόητες αρχές και αξίες. Έχει αποκλειστικά την ευθύνη για την βαριά κρίση που περνάει η χώρα Σήμερα δεν αναμετριούνται τα κόμματα αλλά δύο διαφορετικές αντιλήψεις και πολιτικές.
Η δική μας πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας χτίζει ένα μεγάλο όραμα που μπορούμε να κάνουμε πράξη μαζί. Έχουμε την γνώση την πολιτική βούληση, ξέρουμε τα προβλήματα και έχουμε προτείνει λύσεις που σέβονται το βιος του Ελληνικού λαού. Λύσεις που υπηρετούν τον πολίτη και όχι μικροπολιτικά και ισχυρά συμφέροντα των λίγων. Έχουμε σχέδιο ανάπτυξης εξόδου από την κρίση που μαστίζει την ζωή των πολιτών. Έχουμε την δύναμη και την τόλμη να συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατάει την χώρα καθηλωμένη.
Απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες, τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Σας καλώ να συμβάλουμε όλοι σε μια εθνική προσπάθεια για την ενότητα των Ελλήνων που θα βασίζεται στις αξίες και αρχές που όλοι μοιραζόμαστε. Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε".

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κυρίαρχον θέμα της επικαιρότητας και των πολιτκών εξελίξεων, είναι η προκήρυξις των Βουλευτικών εκλογών για την 4ην Οκτωβρίου, με το έκτακτον διάγγελμα του Ελληνος Πρωθυπουργού!
Ο...κουρασθείς Ελλην Πρωθυπουργός, επικαλέσθηκε την ελληνικήν οικονομίαν ως αιτίαν των εκλογών και στο δια ταυτα υπαινίχθηκε οτι η αξιωματική αντιπολίτευσις ευθύνεται για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί!
Οι εκτιμήσεις διπλωματικών κύκλων στην Αθήνα, οτι το πιθανό-σίγουρο αποτέλεσμα των εκλογών, θα είναι Νίκη του Πασοκ με διαφορά 4 μονάδων και με την...αδυναμία σχηματισμού αυτοδυνάμου Κυβερνήσεως.
Η ΝΔ θα ηττηθεί κατά κόρον, υπο το βάρος της εντόνου δυσαρέσκειας την κοινωνίας και την αδιαφορία του Πρωθυπουργού, να αντιδράσει έντονα στα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς κορυφαίων στελεχών του. Οπως, Ρουσσόπουλος-Βατοπέδι-Εφραίμ, Υπόθεσις Siemens, Υπόθεσις Παυλίδη, παραγραφή όλων των σκανδάλων με το αιφνίδιον κλείσιμον της βουλής κλπ....
Ο Νεοπλουτισμός των στελεχών του, Ρουσσόπουλος, Βουλγαράκης κλπ χαρακτηριστικόν δείγμα της απέχθειας της κοινωνίας απέναντι στον...Κουρασμένο Πρωθυπουργό...
Τώρα, η ευκαιρία στο Γιώργο Παπανδρέου να επιβεβαιώσει την εικόνα του Εν δυνάμει Πρωθυπουργού, που στις 4/10/09 γίνεται πραγματικότητα...
Τέλος, να υπογραμμισθεί οτι στην Βουλή δεν μπαίνει ο Συνασπισμός, μετά τα διαλυτικά φαινόμενα που παρουσιάζει, θα υπάρξει μείωση της δύναμης του Λαος στο 3% και η εντυπωσιακή είσοδος στην Βουλή των Οικολόγων-Πρασίνων με το 4%!!!!
Μοναδική ευχή όλων, να υπάρξει ήπιον πολιτικόν κλίμα...

Ανώνυμος είπε...

8a kuvernisei k o giwrgakis s'auti ti hwra!!! eleos!!!! skeftomai polu sovara n metanasteusw, edw gia n gineis/eisai/8ewreisai kt prepei n eisai o apolutos fellos..

Ανώνυμος είπε...

Το αν θα...μεταναστεύσετε εις άλλην χώραν 10.05 είναι πρόβλημά σας! Το πρόβλημα είναι και επιλύεται ωσαύτως με τας εκλογάς 4/10, να φύγει ενας κουρασθείς Πρωθυπουργός, που δεν έχει πλέον αντοχάς!
Ως εκ τούτου, ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός Παπανδρέου, δύναται να επιφέρει τας κοινωνικάς αλλαγάς, που υπόσχεται, υπέρ μια δίκαης κοινωνίας, με αναδιονομή του πλούτου, υπέρ των πτωχών κοινωνικων στρωμάτων και εν κατακλείδι εις την πρόοδον και προκοπήν του Ελληνικού λαού...

Ανώνυμος είπε...

Καθαρεύουσα μας έχει τρελάνει και μας έχει πωρώσει. Τελικά ΠΑΣΟΚτζής είσαι;;; Πες μας ποιος είσαι γιατί δεν μπορούμε να κοιμηθούμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, σε αυτό ουδείς πταίει! Το τι είναι πολιτικώς ο καθένας, δεν εχει σημασία 12.04..>>Σημασία, εχει η πολιτική άποψη στα γεγονοτα και τις εξελίξεις...
Και εσυ, αν εχεις αποψη, παρέθεσε την!

Ανώνυμος είπε...

Ψιλόν γαζίν ο καθαρευουσιάνος....Ενημερωμένος όμως εεεεεεεεεεε......Αν μας έλεγε και τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές της 4 Οκτωβρίου θα του βγάζαμε και το λοφίο....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Στις επικείμενες εκλογές, θα σημειωθεί μεγάλη αύξηση της...λευκής ψήφου!Υπάρχει μεγίστη δυσαρέσκεια σε πολλά κοινωνικά στρώματα, που δεν θέλουν ούτε τον έναν - ούτε τον άλλον!
Για αυτό και με το ''Λευκό'' θα εκφράσουν την ψήφο διαμαρτυρίας τους!!!
Ως πρός τα ποσοστά, βάσει μελετών και αναλύσεων, θα έχουμε κατακόρυφη πτώση ολων των κομμάτων. Θα είναι η πρώτη φορά, στην μεταπολιτευτική περίοδο, που το πρώτο κόμμα θα εχει ποσοστό κάτω του ....40%!!!
Συγκεκριμένα...
ΠΑΣΟΚ 37%, ΝΔ 33% ΚΚΕ 8%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ 4%,
ΛΑΟΣ 3%, ΣΥΝ 2,7%, ΑΠΟΧΗ-ΛΟΙΠΑ -κλπ 13%!!!
>>Η μη αυτοδυναμία Κυβερνήσεως είναι το συμπέρασμα και κυκλοφορεί το σενάριο της...επανάληψης των εκλογών με τον Νέο εκλογικό νόμο, για σχηματισμό αυτοδυνάμου Κυβερνήσεως...
>> Το σενάριο για Συγκυβέρνηση των 2 μεγάλων στο πρότυπο της...Γερμανίας, δεν υπάρχει κάν σαν προοπτική...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο καθαρευουσιάνος.....Είναι όμως σίγουρα δεξιός γιατί πιστεύει ότι κλάνει ο πεθαμένος συγνώμη ο Κουρασμένος.Για να παραδώσει ο Καραμανλής τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά φυσικά στα οικονομικά.Ετσι αναγκαστικά θα έρθει ο Παπανδρέου για να μας σώσει αν μας σώσει.Ο Ελληνικός λαός θα θυμηθεί το τραγούδι του Παπακωνσταντίου :"Κατακαταρέω και άλλο πλέον δεν μπορώ θα ερωτευτώ τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ......"

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Χ.Ε το τι είναι ο καθένας πολιτικώς-κομματικώς δεν διαπιστώνεται με τίποτε. Ο καθένας εχει άποψη και την καταθέτει.Και αν για σένα, κάποιος ελεγε οτι εισαι...ΚΚΕ, σημαίνει οτι είσαι?

Ανώνυμος είπε...

Kαθίσταται πλέον σαφές, οτι ο Χ.Ε αντί να προβαίνει σε κριτική των καθημερινών θεμάτων, το μόνο που κάνει να σερβίρει ενα παραμυθένιο-σχόλιο, επι εκάστου ζητήματος και συντομικό μάλιστα....

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι αυτά: Η άποψη του κάθε πολίτη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Ο καθένας έχει και από μία.

Ανώνυμος είπε...

Τι φούμαρα είναι πάλι αυτά που λέει ο Γιωργάκης! Λες και ακούω πριν λίγα χρόνια τον Καραμαλή. Και εκείνος έλεγε ότι θα μας σώσει και μας βούλιαξε ακόμα περισσότερο. Πόσο ακόμα μπορούν να μας βουλιάξουν;

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά διάλογο κάνουμε ή όχι;Eκλογές έχουμε ή δεν έχουμε;O κύριος ή κυρία της καθαρεύουσας φαίνεται ότι διαβάζει βουλωμένο γράμμα ή μυρίζει τα δάχτυλα και βγάζει ποσοστά.Μπορεί να είναι μάγος ή ''μάγα''. ΄Yστερα όπως και ο λαγός στο γνωστό ανέκδοτο λέμε και καμιά ...... να περνάει η ώρα.Μη τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά...Χαλαρά έχουμε να ακούσουμε πολλά αυτές τις μέρες.
Φίλε 11.19 ο καθένας μπορεί να είναι ότι κόμμα θέλει αρκεί να μην λειτουργεί σαν δούρειος ίππος.Ο καθένας από μας έχει την δική του πολιτική ιστορία και με βάση αυτή μπορεί να κρίνει ή να τον κρίνουν.Απλά οι ανώνυμοι δεν μπορούν να κριθούν.Για αυτό οι ''φλιάγγινες΄΄ ψάχνονται μεταξύ τους....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Χ.Ε αυτή την ανοησία για τις ''φλιάγγινες'' αρχειοθέτησε την οριστικώς. Το επαναλαμβάνεις όποτε νομίζεις σαν ψευτο-επιχείρημα, λές και είσαι ο μοναδικός...σοφός εδω μέσα!!!

Ανώνυμος είπε...

Eν οίδα ότι ουδέν οίδα φίλε 9:03.Τώρα γιατί μία τοπική έκφραση μπορεί να είναι ανοησία δεν μπορώ να το καταλάβω...Απλά οι φανερές σκέψεις μεταξύ των φίλων του blog μπορούν να ανοίξουν πολλά μυαλά.Αυτό πιστεύω και αυτό προσπαθώ να κάνω μέσα από τα σχόλια μου.Πολλές φορές μπορεί να είναι άκομψα ή χωρίς χιούμορ αλλά ποτέ δεν είχαν σκοπιμότητα.Αν κάποιοι διαφωνούν είναι δικαίωμά τους...Απλά το blog μπορεί να γίνει σημείο θετικής αναφοράς για τον τόπο μας και όχι αρένα για να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου.Αυτό ξεκινάει από τα παιδιά του blog και τελειώνει με όλους εμάς που σχολιάζουμε είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

mesies dn uparxoun....opoios k an vgei emeis prepei na sunexisoume na paleuoume me tn ka8hmerinothta mas k ta provlhmata mas...apla o giwrgos 8a efarmosei poio filoilaikh politikh...makari na kataferei na kanei osa leei...tote ola 8a einai kalutera gia olous mas...

Ανώνυμος είπε...

ok!!! trefete akoma froudes elpides.
elate se 1 hrono n suzitisoume tn filolaiki politiki p 8a efarmosei o giwrgakis!!!
mipws 8a trwme k "me hrusa koutalia"?? (gia n 8umi8oume k palies "kales" epohes :D )

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι: Είναι υποχρεωτική η ψήφος στις Εθνικές Εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Oχι.Δεν είναι υποχρεωτική.Με την μη προσέλευση, δεν συνεπάγονται αστικαί ή ποινικαί κυρώσεις.

Το Προφίλ μας