Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Πρόωρα λήγει η θητεία του Χαϊτίδη

(πατήστε πάνω για ευκρίνεια)

Με την υπ’ αριθμ. Υ10β/Γ.Π οικ 114206/25.8.2009 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3528/2007 και του ν. 3527/2007 πρόωρα λήγει η θητεία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» της 3ης Υ.Π.Ε. Μακεδονίας του ΥπουργείουΥγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΧΑΪΤΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΟΥ του Δημητρίου, αζημίως για το Δημόσιο.




Σχόλιο ai-vreS: ευχαριστούμε το φίλο/φίλη που μας το έστειλε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι άνθρωποι αφήσαμε να μας κυβερνούν! Τι θράσος απύθμενο. Να τον έχει παύσει ο υπουργός και αυτός να επιμένει. Και το σύστημα Λεούδη - Δακή να τον στηρίζει... Άλλα τι τα θες. Όταν ο πρωθυπουργός τους ανέχεται τον Παυλίδη να του κουνάει το δάχτυλο και θέλει να εμφανίζεται ως υπεύθυνος και καθαρός.....!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Χαιτίδης ηξερε απο εκεινη τη μερα πως τον ειχαν απομακρυνει και επεμενε οτι δεν...υφισταται θεμα!!!Είναι, πραγματικα, απιστευτο!Και βρηκε τωρα την προφαση να παραιτηθει, για να...πολιτευτει ξανα!Έλεος..


Υ.Γ. Καποιοι ελεγαν και εδω μεσα πως δεν υπαρχει θεμα. Ο "Πτολεμαιος" και ο "Πρωινός Λόγος" είχαν την ίδια ημερα θεμα πως απομακρυνεται. Και τελικα δικαιωθηκαμε.

Π.Π.

Το Προφίλ μας