Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Σε εξέλιξη το Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού


Ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού στην Καστανιά Σερβίων - Δελτίο Τύπου του Δήμου Σερβίων


Ένα εντυπωσιακό θέαμα προσφέρουν αυτές τις ημέρες οι αιωροπτεριστές που συμμετέχουν στο 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού που διεξάγεται στην Καστανιά Σερβίων. Από την περασμένη Παρασκευή περισσότεροι από 60 αιωροπτεριστές επιδιώκουν το καλύτερο σε σχέση με την τελική κατάταξή τους τόσο στο Πρωτάθλημα Αποστάσεων όσο και στο Πρωτάθλημα Ακριβείας. Η διάρκεια παραμονής στον «αέρα» καθώς και η επιτυχημένη προσγείωση σε προκαθορισμένα σημεία, είναι ορισμένα από τα στοιχεία στα οποία διαγωνίζονται οι αιωροπτεριστές, με το 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αποστάσεων να αποτελεί κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας. Οι ίδιοι οι συμμετέχοντες χαρακτηρίζουν την περιοχή ως μία από τις καλύτερες, για αγώνες αιωροπτερισμού, καθώς, όπως τονίζουν, συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί μία παρόμοια διοργάνωση.
Οι ¨πτήσεις¨ θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι και το Σάββατο (12.00-18.00), ημέρα που είναι προγραμματισμένη η γιορτή απονομής, που έχει καθιερωθεί από το Δήμο Σερβίων προς τιμή όλων των συμμετεχόντων. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το μοναδικό θέαμα είτε από το σημείο απογείωσης που βρίσκεται κοντά στον οικισμό της Παλιάς Καστανιάς με θέα τη λίμνη και την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, είτε από διάφορα σημεία της πόλης των Σερβίων καθώς και από τα κοντινά δημοτικά διαμερίσματα.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού είναι συνδιοργάνωση του Δήμου Σερβίων του Μορφωτικού Ομίλου Καστανιάς και της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας