Από το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε στη Βουλή, σύμφωνα με τον Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών, ποινική δικογραφία που αφορά παραλείψεις από τον πρώην υπ. Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή και τον πρώην υφυπ. Μ. Παπαδόπουλο.

Τη διαβίβαση από το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή των Ελλήνων ποινικής δικογραφίας που αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή και τον πρώην υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε στην Ολομέλεια ο προεδρεύων Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Μπούρας.

Ειδικότερα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας, ο κ. Μπούρας ανακοίνωσε στο Σώμα ότι «από το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε στη Βουλή, σύμφωνα με τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών, ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον πρώην υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δικογραφία αφορά την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε γονέας θύματος για σημαντικές παραλείψεις.

Πηγή:newpost.gr