Tsiompanos Yannis: Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος από τα Σέρβια Κοζάνης, φιλοτελιστής και κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ Guinness (Γκίνες), εκθέτει τμήμα της συλλογής του από τις 4 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Μαρτίου στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

Ο Κωνσταντίνος γραμματόσημα ξεκίνησε να μαζεύει από μικρό παιδί και δεν σταμάτησε ποτέ. Το «ταξίδι» αυτό τον οδήγησε τον Ιούλιο του 2022 να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί στο διεθνή στίβο και να κερδίσει επάξια ένα παγκόσμιο βραβείο Guiness (Γκίνες), καταφέρνοντας να συλλέξει συνολικά 13.360 ΦΠΗΚ (φακέλους πρώτης ημέρα κυκλοφορίας) και όλους διαφορετικούς από 350 διαφορετικές ταχυδρομικές υπηρεσίες κρατών. Με την ατομική αυτή πρωτοβουλία, παράλληλα με το μεράκι, την υπομονή και πολλές προσωπικές θυσίες, προβάλλει το ελληνικό όνομα και κυρίως μάς αποδεικνύει πως η προσήλωση στο στόχο μπορεί να επιτύχει πολύ υψηλά κατορθώματα.

Σήμερα, έχοντας συγκεντρώσει όλο αυτό το σημαντικό υλικό φιλοτελικής δραστηριότητας, το μοιράζεται μαζί μας, συμβάλλοντας σημαντικά στο να διαδοθεί η γνώση που υπάρχει μέσα από αυτή την τόσο όμορφη κι επιμορφωτική ενασχόληση.

Με την επιβλητική της παρουσία και αξία, η συλλογή αυτή αποτελεί έναν θησαυρό για τον κόσμο, που αξίζει να εξερευνηθεί και να θαυμαστεί από τον καθένα μας, καθώς όλοι έχουμε να κερδίσουμε από κάτι, αφού κάθε Φάκελος Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας αποτελεί κι ένα ξεχωριστό κομμάτι ιστορίας.

Κωνσταντίνε μου, θερμά συγχαρητήρια! Με την ευχή η συλλογή σου να ταξιδέψει σύντομα κι αλλού!!
σ.σ. θερμά συγχαρητήρια στην Christina Tsiami για την εξαιρετική φωτογράφηση του Κωνσταντίνου στον επαγγελματικό μου χώρο

prlogos.gr.