Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Συντονισμένες τεχνικές παρεμβάσεις πραγματοποίησε ο Δήμος Σερβίων στην Τ.Κ. Βαθυλάκκου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα χωριά του Δήμου Σερβίων, οι οποίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών.

Διαμορφώσεις αγροτικών δρόμων και παρεμβάσεις μικρής κλίμακας στον δημόσιο χώρο, συντελούν στην αλλαγή της εικόνας της Τ.Κ. Βαθυλάκκου.

Όπως ανέφεραν ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Περιφέρειας Ελευθέριος Χατζηλαζάρου και η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Έφη Παπαδοπούλου: «Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις αποτελούσαν πάγια αιτήματα των κατοίκων της Τ.Κ. Βαθυλάκκου. Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Χρήστο Μαργαρίτη καταφέραμε να υλοποιήσουμε τις παρεμβάσεις και να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα και την καθημερινότητα των κατοίκων».

Αξίζει να σημειωθεί πως εργασίες συντήρησης υποδομών, τεχνικά έργα κι άλλες παρεμβάσεις την περίοδο αυτή έχουν πραγματοποιηθεί στις Κοινότητες Ιμέρων, Νεράιδας, Βαθυλάκκου και Λευκάρων, με τις παρεμβάσεις να συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή αφουγκράζεται τις ανάγκες κάθε Τοπικής Κοινότητας και με γνώμονα τις δυνατότητες του Δήμου Σερβίων, προχωράει σε εργασίες.

 









4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έκαναν το αυτονόητο και τη δουλειά τους για λίγες μερες….που θα έπρεπε κάθε χρόνο….και πρέπει να βγάλουμε και ευχαριστήριο!!
Μήπως έβαλαν τα χρήματα από την τσέπη τους η δούλεψαν αφιλοκερδώς ;
Εκεί φτάσαμε λοιπόν…. να ευχαριστούμε αυτούς που κίνησαν γη και ουρανό για να εκλεγούν και πληρώνονται αδρά για να κάνουν ένα συμμάζεμα στο χωριό!
Που να κάνουν και τίποτα αξιόλογο…θα τους κάνουμε εικόνισμα στις εκκλησίες!
Έλεος!!!!

Ανώνυμος είπε...

μια και ανεφερε ο αντιδημαρχος..τι εχει να αναφερει για την χωματερη ,που ολοι οσοι μπορουν και κυριως οι υπαλληλοι της βιοτεχνιας του πετανε ολα τα βαρια σκουπιδια τους, ειναι νομιμη? !

Ανώνυμος είπε...

η φωτογραφια της αντιδημαρχου που ειναι? αλλιως δεν πιστευω

Ανώνυμος είπε...

"Συντονισμένες τεχνικές παρεμβάσεις" λέει. Τι συντόνισαν δηλαδή τα δύο αυτοκίνητα; ή τους δυο αντιδημάρχους; χαχαχαχαχ

Το Προφίλ μας