Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η ώρα της αλήθειας για την ΛΑΡΚΟ σήμανε.

Η παταγώδης αποτυχία των κυβερνητικών σχεδιασμών, αποκαλύπτει το σχέδιο της εγκατάλειψης της ΛΑΡΚΟ, παράδοσης του ορυκτού πλούτου, του εθνικού κεφαλαίου, σε ιδιώτη, που δήθεν ξέρει «καλύτερα» από το ελληνικό δημόσιο!!!
Η άρνηση της Κυβέρνησης – παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις της- να ανανεώσει τις συμβάσεις των εργαζομένων, μέχρι την οριστική μεταβίβαση της ΛΑΡΚΟ στον επενδυτή, αποτελούν τη συνέχεια της στοχευμένης απαξίωσης της μοναδικής επιχείρησης παραγωγής νικελίου στην Ευρώπη και αποκαλύπτει τις προθέσεις της αλλά και τον προκλητικό εμπαιγμό των πολιτών.
Πλήρης αδιαφορία για τους εργαζομένους, για την τύχη των οικογενειών τους, με έωλους σχεδιασμούς και αδιέξοδες λογικές, με πορεία στο άγνωστο…..
Κυνική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία παραβιάζοντας τον νόμο, σπαταλώντας ήδη 500 εκατομμύρια, οδηγεί τους εξειδικευμένους εργαζόμενους, με πολυετή εμπειρία, να απασχοληθούν σε θέσεις – «ψυγεία», σε θέσεις άσχετες με την ειδικότητα και τη γνώση τους.
Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, είναι μαζί και κοντά στους εργαζόμενους, στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους, για δουλειά και ανάπτυξη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας