Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Κούλουμα στη λίμνη μας

Τα Κούλουμα γιόρτασε και φέτος ο Δήμος Σερβίων με ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι γεμάτο χορό, μουσική, άφθονο κρασί και τα πατροπαράδοτα νηστίσιμα εδέσματα. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο στο Εξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας, με εκατοντάδες επισκέπτες να κάνουν Κούλουμα στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων.

 

Μικροί και μεγάλοι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τον καλό καιρό που επικράτησε σήμερα, τίμησαν τα έθιμα με το πέταγμα του χαρταετού γεμίζοντας χρώμα τον ουρανό της λίμνης Πολυφύτου.

 

Η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Έφη Παπαδοπούλου ευχαριστεί θερμά όλες τις εθελόντριες γυναίκες που συνέβαλαν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και πιο συγκεκριμένα, την  Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Σερβίων και την ομάδα της, όπου με μεγάλη προθυμία και αγάπη προετοίμασαν τα νηστήσιμα εδέσματα καθώς και τους υπαλλήλους του δήμου που βοήθησαν στην καθαριότητα του χώρου.

 

Καλή Σαρακοστή!
















 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παρεάκι εν δράση, γιατί ότι γίνεται πρέπει να έχει προστιθέμενη αξία στη Διαύγεια. Μέχρι και δημοσιογράφο προσέλαβε για του γράφει δελτία τύπου.

Ανώνυμος είπε...

Αντί οι φώτο να δείχνουν παρέες δημοτών,δείχνουν την παρέα και τους παρετρεχάμενους του Ελευθερίου να χορεύει και να χαμογελά.Τέτοια αλφαδιά μόνο στον Δήμο Σερβίων.Αντε τώρα το Πάσχα να δούμε κόσμο μέχρι τότε θα βλέπουμε γάτες και σκυλιά στους δρόμους.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γατάκια. Ο πιο μάγκας είναι οποιος αμοίβεται σχεδόν όσο ο δήμαρχος για να μην κάνει τίποτα και απλά να φωτογραφίζεται χαρούμενος! Ε λογικό να είναι χαρούμενος! Ποιος δεν θα ήταν ότι δεν σε ψηφίζουν δεν βγαίνεις ούτε σύμβουλος ενω οι άλλοι ξεπατωνονται στο τρέξιμο για να εκλεγούν αλλά το χρήμα το μαζεύεις εσύ! Αυτή είναι ζωαρα!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στις φωτογραφίες,Δήμαρχος,αντιδήμαρχοι, ευεργέτης,να τους χαιρόμαστε.

Το Προφίλ μας