Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Με σάτιρα, κέφι και αυθορμητισμό το Σερβιώτικο Καρναβάλι 2024

Με αφορμή την Αποκριάτικη Παρέλαση του Σερβιώτικου Καρναβαλιού, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, οι πρωταγωνιστές – παρουσιαστές της παρέλασης, η Γεωργία, ο Θοδωρής και ο Σπύρος, εφοδιάστηκαν με την αγάπη και το μεράκι για τον τόπο τους και ανέδειξαν τις υποκριτικές τους ικανότητες για την ανάδειξη των ξεχωριστών χαρακτηριστικών της φετινής Αποκριάς.

Το χιούμορ και η σάτιρα αποτελούν μορφές της τοπικής μας κουλτούρας. Η κάθε στιγμή είναι αφορμή για καλαμπούρι και για κέφι και οι πρωταγωνιστές μας το απέδειξαν!

Σε δηλώσεις της η Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού Θεοδώρα Αγοραστού τόνισε πως: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι οι φετινές αποκριές, πέρα από τη χαρά και το γλέντι, να αναδείξουν την παράδοση του Σερβιώτικου Καρναβαλιού. Μια παράδοση που χάνεται στα βάθη των αιώνων, μέσα από θρύλους που ξεκινούν από το Βυζάντιο. Η φετινή Αποκριά δυναμώνει με τη συμμετοχή όλων μας! Σας περιμένουμε όλους».

Πρωταγωνιστές: Γεωργία Αλεξανδρίδου, Θοδωρής Γκαραβέλας, Σπύρος Ιωαννίδης  












 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπουμε στις φωτογραφίες οι παρουσιαστές-Δημοτικοί Σύμβουλοι να είναι μέσα στον Βυζαντινό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στις 40 Πόρτες στα Σέρβια. Πόσο προκλητικό είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι ντυμένοι καρνάβαλοι να φωτογραφίζονται μέσα σε Εκκλησία? Αλήθεια ο Δήμαρχος Χρίστος Ελευθερίου συμφωνεί με αυτή την εικόνα? Τα συγχαρητήρια στην Δημοτική αρχή, έτσι θα προωθήσετε την τουριστική προβολή των Βυζαντινών Μνημείων των Σερβίων?

Ανώνυμος είπε...

Σε μία άλλη φωτογραφία βλέπουμε την Εικόνα της Αγίας Κυριακής, τον Δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους και μία Βάλανο στην τσέπη της ποδιάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι αντιμετωπίζει τις παραδώσεις, τα έθιμα, την ιστορία και την Θρησκεία. Όλα στο ίδιο επίπεδο. Μπράβο Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσαμε, δίπλα από την εικόνα της Αγίας Κυριακής είναι και η Καινή Διαθήκη. Μπράβο Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Σε μία άλλη φωτογραφία βλέπουμε πίσω την Εικόνα της Αγίας Κυριακής, το to βιβλίο της Αγίας Γραφής με τον Σταυρό στη μέση, τον Δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους να φωτογραφίζονται μία ψεύτικη Βάλανο στην τσέπη της ποδιάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι αντιμετωπίζει τις Παραδώσεις, τα Έθιμα, την Ιστορία και την Θρησκεία. Όλα στο ίδιο επίπεδο. Μπράβο Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Η γιαγιά με το δισάκι τη ρόλο παίζει

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλεις να ξέρεις τι έχει υποστεί αυτή η καινή διαθηκη

Το Προφίλ μας