Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ξεκίνησαν τα κρύα και μαζί μ'αυτά, ξεκίνησε και η παράνομη καύση ξυλίτη.

γράφει φίλος του blog 
Ξεκίνησαν τα κρύα και μαζί μ'αυτά, ξεκίνησε και η παράνομη καύση ξυλίτη.
Σε μια περιοχή που φημίζεται για το φυσικό τοπίο και τον καθαρό αέρα,η κατάσταση για άλλη μια φορά θα θυμίζει πολεμικό τοπίο με τον καπνό να μαυρίζει τον ουρανό,τα σπίτια και τα πνευμόνια μας.
Ας μη βιαστούν οι εξυπνάκηδες να μας πουν να λυπηθούμε τη μερίδα του κόσμου που δεν έχει οικονομική δυνατότητα για πετρέλαιο κτλ.Όχι κύριοι.Ούτε στα σπίτια μας θα τους πάρουμε,ούτε θα τους πληρώσουμε το πετρέλαιο (όπως σχολιάστηκε σε πιο παλιά, σχετική ανάρτηση), πολύ απλά γιατί όλοι παλεύουμε για την επιβίωση,ούτε χιλιάρικα τρέχουν από τα μπατζάκια μας,ούτε διυλιστήρια μας ανήκουν.
Όλοι ξέρουμε ζώντας εδώ που ζούμε ότι για το μέσο πολίτη η θέρμανση είναι οικονομικός βραχνάς και ευχαρίστως θα κάναμε τα στραβά μάτια όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη.Δε θα με χαλούσαν οι 50-100 σόμπες.Με χαλάει όμως η σπιταρόνα με τα τζάκια και τους τερατολέβητες που καίνε μονίμως ξυλοκάρβουνο.Με χαλάει πάρα πολύ που φορτώνουν-ξεφορτώνουν και αποθηκεύουν  τόνους ξυλίτη σε κοινή θέα ανενόχλητοι.
Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και δεν προτίθεμαι εγώ και πολλοί άλλοι να γίνουμε ρουφιάνοι επειδή οι αρχές δεν κάνουν τίποτα απολύτως για ένα πρόβλημα το οποίο απειλεί άμεσα τη δημόσια υγεία.
Εγώ προσωπικά θα περιμένω μια απάντηση μέσω του ai-vres από οποιονδήποτε μέλος της καινούριας δημοτικής αρχής.Θελω να ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα εισπνέω εγώ και η οικογένειά μου καθαρό καρκίνο και αν θα κινηθεί επιτέλους κάποια διαδικασία ελέγχου για τα αυτονόητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν θελεις να αναπνέεις καρκίνο πρέπει να αλλαξεις νομό φιλε μου...τόσα χρόνια φώναξες για το προβλημα που δημιουργεί η μαμα ΔΕΗ;
Οσο για αυτους που καινε ξυλίτη,πίστεψέ με απο αναγκη το κανουν...αν ειχαν τη δυνατοτητα να καινε πετρελαιο, θα το εκαναν...
Αλλα μάλλον δεν ανηκεις στην ιδια οικονομική κλίμακα με αυτους, γιαυτο και μιλας απο τη "σιγουρια- ζεστασια" του πετρελαίου...
Ειναι απλά μαθηματικά...

Το Προφίλ μας