Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Στην Άνω Κώμη η 37η Αιμοδοσία του 2019

Η 37η Αιμοδοσία του 2019 διοργανώνεται στην Άνω Κώμη την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019  από τις 15:00 – 20:00, (προσέλευση μέχρι 19:30), στο Πνευματικό Κέντρο του Δ.Δ της Άνω Κώμης
 Σπάμε τα δεσμά του ατομικισμού, υιοθετούμε θετική στάση ζωής, προστατεύουμε και σώζουμε ζωές ανθρώπων που έχουν την ανάγκη μας.
Κάνουμε τον κόσμο ομορφότερο – Χαρίζουμε Αίμα!
Κατά την διάρκεια της Αιμοδοσίας θα παίρνουμε και δείγμα για Δωρητές Μυελού των Οστών, όχι μόνο από αυτούς που θα Αιμοδοτήσουν
αλλά και από όποιον άλλο πολίτη ενδιαφέρεται.
   Καλούμε, όλους τους ενεργούς πολίτες του Δ.Δ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ και της ευρύτερης περιοχής, να έρθουν στην  εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, να δώσουν Ζωή με το Αίμα τους.  
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αιμοδοσία αποτελεί ένα δώρο Ζωής για κάποιον ο οποίος έχει απόλυτη ανάγκη από μετάγγιση Αίματος & ότι από έναν Αιμοδότη σώζονται 3 ασθενείς. .
Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση  στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:
1.Να  αισθάνεστε καλά
2.Να είστε ξεκούραστοι

3.Να έχετε κοιμηθεί καλά την προηγούμενη.
* Να υπενθυμίσουμε ότι:
* Τρώμε ένα ελαφρύ γεύμα 3 ώρες πριν.
* Αναφέρουμε στο Γιατρό ποιά φάρμακα παίρνουμε - Μόνο ο γιατρός Αιμοδοσίας αποφασίζει ποιος δεν μπορεί να αιμοδοτήσει.
* Δεν πίνουμε αλκοόλ πριν την Αιμοδοσία
* ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ μας Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.
* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ
Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                   Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                           Βόμβα Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας