Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ρ. Σπυρίδου για την παρουσία Τσίπρα στο Δ.Σ. Σερβίων: “Aυτό που έγινε στα Σέρβια ήταν μια κομματική φιέστα. Εγώ από τη στάση του Δημάρχου εξέλαβα ότι ο Δήμαρχος λέει προς όλους πως είναι ο δήμαρχος που έχει στίγμα κομματικό. Είναι ο Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ” (Βίντεο)

Από το kozan.gr
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού FLASΗ (flash-tv.gr) μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 18/11 η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, Ρίτσα Σπυρίδου, η οποία επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους η παράταξή της δεν παρέστη στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ., παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα. Η κ. Σπυρίδου, ασκώντας κριτική στο Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως: “Aυτό που έγινε στα Σέρβια ήταν μια κομματική φιέστα. Εγώ από τη στάση του Δημάρχου εξέλαβα ότι ο Δήμαρχος λέει προς όλους πως είναι ο δήμαρχος που έχει στίγμα κομματικό. Είναι ο Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ”.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κα Σπυρίδου με την στάση σου απέναντι στον ερχομό του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Κου Αλέξη Τσίπρα στα Σέρβια απέδειξες ότι καλώς δεν έγινες Δήμαρχος Σερβίων και ούτε ποτέ θα γίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σχεδόν αστείο αυτό που γράφεις.Αρχίσατε να πανικοβάλλεστε με την σοβαρότητά της. Καταλαβαίνεται ότι την επόμενη φορά τα ύπουλα σχέδιά σας αλλά και ο διχασμός που σπύρατε δεν θα σταματήσουν τον χείμαρρο Σπυρίδου.Είστε πολύ λίγοι απέναντί της.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τελείως αστείο αυτό που γράφει... Από πότε έγινε κος Αλέξης Τσίπρας, ο προδότης; Όσο για το δήμαρχο όχι κομματική φιέστα μόνο τα χέρια δε του φίλησε.

Το Προφίλ μας