Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Με δυναμική πορεία τιμήθηκε η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (ΦΩΤΟ)

Με δυναμική πορεία στους δρόμους της Κοζάνης και συμβολικό κάψιμο της αμερικάνικης σημαίας ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΚΚΕ για το Πολυτεχνείο. Στη συγκέντρωση, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Ριμπάς, γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Κοζάνης της ΚΝΕ, που έκλεισε το χαιρετισμό λέγοντας:
«Συνεχίζουμε με σιγουριά, γιατί τα όπλα μας είναι ανώτερα από αυτά του εχθρού, με πρώτο τη "γνώση της πραγματικότητας που μας δείχνει πώς την
πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε". Συνεχίζουμε με την απαίτηση από τον εαυτό μας την Ιστορία που παραλαμβάνουμε να την ολοκληρώσουμε ως πέρα στον σκοπό της. Και να την υπογράψουμε όλοι μαζί, ακόμα περισσότεροι, πιο ικανοί, όπως έλεγε και ο μεγάλος Έλληνας κομμουνιστής ποιητής Γ. Ρίτσος "μ’ ένα ρωμέικο παγκόσμιο σφυροδρέπανο"».
Στη συνέχεια, την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Γκούμας, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κοζάνης του ΚΚΕ, που μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στα


επίκαιρα μηνύματα και διδάγματα από τον αγώνα του Πολυτεχνείου, την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, αλλά και την ένταση της καταστολής που πάει χέρι-χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική. Στη συγκέντρωση το στίγμα έδωσαν τα συνθήματα «Το Πολυτεχνείο ζει - Έξω το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί» και «Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».
Μετά το τέλος της συγκέντρωσης, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ έδωσαν το «παρών» στα γραφεία της ΤΕ Κοζάνης, όπου πραγματοποιήθηκε πανηγυρικό οικονομικό κλείσιμο προς τιμήν της επετείου ίδρυσης του Κόμματος.

Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας