Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Στα Σέρβια την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Από το kozan.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr,  στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,  θα επισκεφτεί, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, τα Σέρβια και θα έχει συνάντηση τόσο με το Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου όσο και με το δημοτικό συμβούλιο, που ενδέχεται να συνεδριάσει εκείνη την ημέρα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σερβιωτες σκεφτείτε μονο Όταν έφτασε πριν έξι μηνεσ μέχρι τη διασταύρωση και πήγε μονο Βελβεντο. Τωρα γιατι έρχεται; Τοτε δεν υπήρχαν τα Σερβια. Να μην πάει κανεις να τον υποδεχθεί. Ας πάνε οι της ΜΚΟ Βελβεντου.

Ανώνυμος είπε...

Γράψιμο όπως μας έγραψε. Τωρα μας θυμήθηκε. Αυτοί που τον φέρνουν γιατι δεν τον φέρανε και τοτε? Να πάει στον Στεργιου. Σερβια μπροστά. Τερμα το δούλεμα.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο σεβασμό,αφήστε τα μεγάλα λόγια.Είδαμε και σε τόσες 10ετίες τι κάνανε για τα Σέρβια αυτοί που μας κυβερνούσαν,ο Τσίπρας κυβερνούσε και τότε;Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμό να απαιτείς απο αυτον που σε έγραψε έξι μήνες νωρίτερα και τωρα έρχεται να σε γλυκάνει. Αυτος ποσό σε σέβεται; Αυτος έκανε το κομμάτι του με τους Βελβαντινους και την έφαγε. Τωρα θελει να γλυκάνει τα Σερβια. Αμ πως. Και δεν μιλήσαμε για το ποοος φταιει.

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορία.Οι Δεξιοί που στήριξαν με τα μανίας τον Ελευθερίου και οι δεξιοι δημοτικοί του σύμβουλοι πως θα αντικρίσουν τους Δημότες? Τι θα λεν τωρα. Είναι πραγματικά για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 11.51 ούτε σε έγραψε ούτε προσπαθεί να σε γλυκάνει.Αλλοι σε γράψανε και σένα και μένα 10ετίες τώρα.Θα πάρεις απάντηση γιατί δεν ήρθε και στα Σέρβια από τον ίδιο αν του κάνεις την ερώτηση μέσα στην αίθουσα του Δημαρχείου.Αν δεν ικανοποιηθείς από την απάντησή του τότε βγές και πές ότι θές.Αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο.

Ανώνυμος είπε...

Πήγε εκεί που τον κάλεσαν.ο γιατρός άσε τωρα

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένας αρχηγός κόμματος έρχεται στο τόπο σου ή συμφωνεις και πηγαίνεις να τον ακούσεις ή δεν συμφωνείς και κάνεις στην άκρη .Όλα τα άλλα είναι κακεντρέχειες
Με το ζόρι δεν πάει κανείς !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος 1 ο ανώνυμος 2 ο ανώνυμος 3 και ο 4 να βγουν για διαδήλωση

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον...
Πόσα καλόγουστα να αντέξει ένας τόσο μικρός τόπος. Φτάνει.

Ανώνυμος είπε...

οκ παιδια φατε τωρα makedonia και macedonia
φατε τωρα "γεωπολιτικο προβλημα η μεταναστευση" ενω περσι ηταν "ντροπη εχουμε ανοιχτα συνορα"
φατε μαρεβα, χαρισμα χρεων νδ και πασοκ , φατε νοβαρτις και ζιμενς

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Τσίπρα.
Υπόσχομαι να σας ψηφίσω στις επόμενες εκλογές αν πάρετε μαζί σας τον κύριο Δήμαρχο καθώς Φεύγετε. Είναι Μεγάλη ευκαιρία για εσάς.
Μην το βλέπετε έτσι, είναι καλό παιδί και με followers 120 επιστήμονες εκ τον οποίων βρίσκονται ανάμεσα τους ο dr.Strange ο dr.Doom
και ο dr. Ζιβάγκο.
Εκτός αυτού θα γίνει σίγουρα και πολύ καλός φίλος του κ.Πολάκη μιας και είναι ίδιοι σε όλα.
Αδράξτε αυτήν την τόσο σπάνια ευκαιρία για το καλό του κόμματος και αύριο μεθαύριο θα είστε ο απόλυτος άρχων μετα από τον δικό μας άρχοντα δημοτικού συμβουλίου βέβαια.

Το Προφίλ μας