Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη ζητά να ρίξουν τους «μαύρους» πρόσφυγες στο Αιγαίο! – Είχε «ευχηθεί» να «πάθουν καρκίνο στα κόκαλα» οι 10 κοπέλες που έκαναν παρέλαση μιμούμενες τους Μόντι Πάιθον! – Εικόνες

Από το kozanimedia.gr
Σε νέες και ιδιαίτερα προκλητικές, ακροδεξιές και ρατσιστικές αναρτήσεις προχώρησε, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, το γνωστό τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές Ιωάννης Σαντετσίδης, με αφορμή την έξαρση του προσφυγικού/μεταναστευτικού προβλήματος στη χώρα!
Όπως φαίνεται και στις σχετικές εικόνες, χαρακτηρίζει συλλήβδην ως «μαύρους» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ζητώντας να τους «ρίξουν στο Αιγαίο»,
ενώ, λίγες ημέρες πιο πριν, επιτέθηκε και στον ίδιο τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, αναρτώντας και αυτός φωτογραφία και σχόλιο που έγραφε «Αυτή είναι η περήφανη Ελλάδα κύριε πρωθυπουργέ και όχι αυτή που θέλεις να φτιάξεις με μπούρκες»!!!

Το εν λόγω στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας με τις ακροδεξιές (το λιγότερο!) απόψεις πριν από μερικές επίσης ημέρες, είχε σχολιάσει ανάρτηση στο Facebook του δημοσιογράφου Σάκη Τέγου, «ευχόμενος» να «πάθουν καρκίνο στα κόκαλα» οι 10 κοπέλες που έκαναν παρέλαση μιμούμενες τους Μόντι Πάιθον στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Ένα σχόλιο που έσπευσε να διαγράψει ο εν λόγω δημοσιογράφος μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες άλλων πολιτών και ειδικά κυριών, κατά του Ιωάννη Σαντετσίδη, ο οποίος συνεχίζει ακόμη (δείτε και εδώ ) να είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας!
Παναγιώτης Πλιάτσιος




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας