Ο Καιρός: Ευάγγελος Βενιζέλος. "Η Ελλάδα δεν είναι πια χώρα δικαίου"

Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Συνάντηση χορωδιών στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Σερβίων

 από το cerviwnfrouros.blogspot.com
Το Σάββατο 07 Ιουλίου του 2017 ανήμερα της εορτής της πολιούχου  των Σερβίων Αγίας Κυριακής , πραγματοποιήθηκε υπό την διοργάνωση του Μ.Ο.Σ ΄΄Τα Κάστρα΄΄  η εκδήλωση Συνάντησης Χορωδιών στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Σερβίων. Συμμετείχαν κατά σειρά οι εξής χορωδίες :·         Η χορωδία του Μ.Ο.Σ  ΄΄Τα Κάστρα΄΄ .
·         Η χορωδία του Δήμου Έδεσσας με μαέστρο τον κ. Μιλτιάδη Κασσάρα, όπου και απέδωσε χορωδιακά μέρος από την ποίηση του κ. Σταλίδη Κωνσταντίνου με τίτλο ΄΄ Στην πυρκαγιά των υδάτων ΄΄ σε σύνθεση του μαέστρου κ. Μιλτιάδη Κασσάρα.
·         Η χορωδία των Βουνιατάδων Κέρκυρας , με μαέστρο τον κ. Σπύρο Μπόχαλη  και την συνοδεία της Κερκυραικής Μαντολινάτας.
     Η μελωδίες  που ακούστηκαν  ενθουσίασαν το κοινό  που παρακολούθησε την εκδήλωση, με την χορωδία της Κέρκυρας να κερδίζει τις εντυπώσεις και το δυνατό χειροκρότημα. Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την παρουσίαση των χορωδιών του Μ.Ο.Σ ΄΄Τα Κάστρα΄΄  και της χορωδίας Βουνιατάδων Κέρκυρας. Το βίντεο δεν περιέχει την χορωδία του  Δήμου Έδεσσας μετά και από επιθυμία του ποιητή αλλά και του συνθέτη του έργου λόγω αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων.                                                                        Καλή ακρόαση.
                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου