Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Συγκινεί ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Ο Θάνος Αξαρλιάν είναι πάντα εδώ για να μας θυμίζει πόσο καταστροφικό είναι το μίσος & η τρομοκρατία

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, o πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Mιχάλης Χρυσοχοΐδης έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση 24 ετών από την ημέρα που ο Θάνος Αξαρλιάν τραυματίστηκε θανάσιμα από θραύσματα ρουκέτας που έριξε η «17 Νοέμβρη».  Ο υπουργός που επι των ημερών του εξολοθρεύτηκε η 17 Νοεμβρη στη συγκινητική του ανάρτηση θυμαται και την Σταυρούλα Αξαρλιαν «που στήριξε την οικογένεια της, αγωνίστηκε για την αποκάλυψη και τη δικαίωση, στήριξε με την αλληλεγγύη της τις οικογένειες άλλων θυμάτων της τρομοκρατίας» .
Όπως τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης: «Ο Θάνος Αξαρλιάν είναι πάντα εδώ για να μας θυμίζει πόσο καταστροφικό είναι το μίσος και η τρομοκρατία.»
Διαβάστε την ανάρτησή του:


Ημέρα μνήμης σήμερα για τον Θάνο Αξαρλιάν. Ένα νεαρό αγόρι 20 χρόνων πέφτει νεκρό από τα πυρά της 17Ν.
Υπάρχει μια συγκλονιστική φωτογραφία της εποχής όπου ένας άγνωστος άνδρας, αμέσως μετά το συμβάν, στέκει πάνω από το νεκρό πλέον Θάνο και κλαίει απαρηγόρητα! Είναι ο θρήνος ενός απλού ανθρώπου που δεν χωράει ο νους του πως χάθηκε τόσο άδικα ένα αθώο παιδί!
Υπάρχει και μια σπουδαία γυναίκα-μάνα που αντιμετώπισε την απώλεια του αγοριού της με βαθύτατο πόνο αλλά και απαράμιλλη αξιοπρέπεια.
Στήριξε την οικογένεια της, αγωνίστηκε για την αποκάλυψη και τη δικαίωση, στήριξε με την αλληλεγγύη της τις οικογένειες άλλων θυμάτων της τρομοκρατίας.
Είναι η Σταυρούλα Αξαρλιάν, με τεράστια αποθέματα δύναμης, αγάπης για τους ανθρώπους, αλληλεγγύης και κινητοποίησης.
Ο Θάνος Αξαρλιάν είναι πάντα εδώ για να μας θυμίζει πόσο καταστροφικό είναι το μίσος και η τρομοκρατία.
https://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας