Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Α. Κοσματόπουλος: ”Δεν είμαι…παράφρονας”! - Aπειλεί με μήνυση τον αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Π. Πλακεντά!

Ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος απειλεί με…μήνυση τον αντιπεριφερειάρχη Π. Πλακεντά και λέει, ουσιαστικά, “Δεν είμαι…παράφρονας”, απαντώντας στην ανακοίνωση της Π.Ε. Κοζάνης για το πρόβλημα του νερού στο Βελβεντό.



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

esy parafronas?????? xazomares!!!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι Σακη! Μαλιστα για να κλεισεις στοματα προτεινω να κανεις μια ψυχιατρικη εξεταση και να τους την τριψεις στα μουτρα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΝΩ ΣΕ ΞΕΡΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα ο δήμαρχος γιατρός είναι αλλού. Τιποτα περισσοτερο. Να το χαίρονται όσοι τον εφεραν και όσοι τους ψήφισαν. Τα ίδια έλεγε και προεκλογικα. Αλλά το ζήτημα ήταν να φύγουν οι άλλοι και όχι το καλό του τόπου. Οι Βελβεντινοί ας τον χαίρονται 85% του έδωσαν ποσοστά βόρειας κορέας. Και ψήφισαν 2500 ας μην το κρύβει αυτό η ΜΚΟ που έχει επίσης μεγάλες ευθύνες. Μόκο κάνει τρία χρόνια θυμηθείτε τι έκανε την πρώτη τετραετία. Τωρα θυμηθηκε το νερο? Οι σύμβουλοι του Βελβεντού κρύβονται. Που είσαι Τέτο Ζορμπά. Και αντε απο τον πρωτο δεν περιμενουμε τιποτα. Εσυ ρε ζορμπα? Ο Δήμος βουλιάζει. όλοι οι δήμοι και οι περιφέρειες παρα την κρίση προσπαθούν να προχωρήσουν κάποια πράγματα. Μελέτες έργα προχωρανε και θα προχωρήσουν. εσπα και αλλα προγραμματα τρεχουν και εδω ουτε λαμπα δεν μπορουν να αλλάξουν. Σκουπιδια και ανακυκλωση στον αερα. Δειτε Σερβιώτες και λίγο παραπέρα. Η Κοζανη προχθες πηρε τον ΟΣΕ αλλαζει καδους υπογειοποιει στην Πτολεμαιδα σχολες και αλλα και παλι φωναζουν για περισσοτερα. Εδω ΤΙΠΟΤΑ. (ας μην ασχοληθω με τις ιστοριες του δημαρχου περι επενδυσεων) Δεν χανεται μονο η πενταετια αλλα ο επομενος θα παραλαβει καμμενη γη. Ο Φωτακης αντιδημαρχος προεδρος ΔΣ προεδρος στην κοινωφελη. όλες οι θεσεις μισθωτες. Μια χαρα Σερβιωτες τα παιδια σας και τα εγγονια σας δεν τα σκεφτεστε. Τους βλεπετε καθε μερα και δεν μιλατε.

ΥΓ 1 Χαιρετίσματα στους συναδέλφους του γιατρούς Λαιόπουλο και Καραντάκο. Καλή σύνταξη απολαυεσε την

ΥΓ 2 Ο μέγιστος και αείμνηστος Σάκης Τσαρμανίδης για τη δική σας ιστορία έγραψε ρε Σερβιώτες. Καλά τόσο δύσκολο ήταν να τους πάρετε στο ντου που επί δύο χρόνια δεν κατάφεραν να εκδώσουν το βιβλίο του.

ΥΓ 3 Χαιρετισμούς στη νεολαία των Σερβίων. Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Αν περιμένει να τη σώσει ο Φωτάκης ας ετοιμάζονται όλοι για δουλειά στο εξωτερικό
ΥΓ 4 Ο Λιακος ο αριστερος που ειναι. Θυμαται καθολου τον δευτερο γυρο των εκλογων του 2014.

Ανώνυμος είπε...

Σάκης: Κλονίσατε λέει την εικόνα μου και την εκτίμηση των πολιτών προς το πρόσωπό μου.
Την ποια;;;;;;;;;; χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή άμα σε έλεγε Γεροξεκούτη θα χαιρόσουν

Ανώνυμος είπε...

Πλακεντα μη μασάς όλοι αγανακτισμένοι είμαστε μαζί του το παίζει αυτοκράτορας δεν κοιτάει σε τι χάλι μας έφερε με την απραξία του .Μας απογείωσε..... τα νεύρα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ντρεπεται καθόλου που έχει μούτρα να μιλάει κιόλας για τον Αντιπεριφερειάρχη ?Ντροπή του δεν είναι άξιος αυτός να πάρει στο στόμα του τον Πλακεντά .Ας κοιτάξει που όλοι τον φτύνουν και αυτός λέει ψιχαλίζει αντί να σηκωθεί να φύγει να γλυτώσει ο τόπος την καταστροφή οσο προλάβει γιατί την κατρακύλα την πήρε εδώ και πολύ καιρό απο την ώρα που ανέλαβε τον Δήμο τον διέλυσε.

Ανώνυμος είπε...

8.21 τα είπες όλα

Δυστυχώς οι αντιπρόσωποι που επιλέξαμε δείχνουν την ποιότητα της κοινωνίας μας

Ανώνυμος είπε...

Σάκη πλήρωσε πρώτα τα 12 χιλιάρικα νερά και μετά μίλα

Ανώνυμος είπε...

μα να μη σε θέλει ο κόσμος και εσυ να επιμένεις πρώτη φορά το βλέπω τι αλαζονέια είναι αυτή?τόσο γλυκειά είναι η καρέκλα?χάθηκε τελείως αξιπρέπεια?λίγο τσίπα εεεεε παράτα μας άρχοντα της καταστροφής αντε στα χωράφια σου ...

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού δεν τον κάνουμε μηνυση εμείς καλά μας κάνει αυτός να δούμε πόσο ακόμη θα τον ανεχτούμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

12.000 ευρώ χρωστάει σε νερά. 12.000 ευρώ χρωστάει σε νερά.

Ανώνυμος είπε...

Κοσματοπουλε πέρασες και δεν ακουμπήσει,δεν προσφέρει και ουτε πρόκειται να προσφέρει τίποτα απολύτως.Ενα ΧΑΟΣ στον Δήμο μας,αλλά δεν φταις εσύ μονο φταίνε και όλοι αυτοι που βολευονται σε κάποια θέση έναντι μισθού και σιγονταρουν την κατασταση,είναι αυτοι που αύριο θα λένε:Τι να κάναμε;να τα τιναζαμε όλα στον αέρα.Αλλά έχουν γνώση οι φυλακές για σας ολους τους βολεψακηδες.

Το Προφίλ μας