Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

σε συνεδρίαση την Τετάρτη 19/7/2017  και ώρα 2:00 μ.μ στο κτίριο  της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όροφος  (αίθουσα οικονομικής επιτροπής) με θέματα:
  
1.    Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.

2.    ΜΠΕ του έργου: «Ίδρυση και λειτουργία μονάδας εκτροφής γουνοφόρων ζώων μινκ, δυναμικότητας 30.000 ενήλικα θηλυκά και 6.000 ενήλικα αρσενικά (ήτοι 720 ισοδύναμα ζώντος ζώου), στην εκτός σχεδίου περιοχή της Τ.Κ. Καυκάσου της Δ.Ε. Κάτω Κλεινών του Δήμου Φλώρινας, της Π.Ε. Φλώρινας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ.Αναστάσιος Κολίτσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονο-
μίας ΠΕ Φλώρινας

3.    ΜΠΕ του έργου: «Αναβάθμιση και λειτουργία του υφιστάμενου κέντρου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής στη θέση «Κέλλη» του Δήμου Αμυνταίου, της Π.Ε. Φλώρινας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ.Νικόλαος Παρίσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας

4.    ΜΠΕ του έργου: «Συγκρότημα παραγωγής ασφαλτομίγματος και ασφαλτικών γαλακτωμάτων στο υπ’ αριθ. 376 αγροτεμάχιο της κτηματικής περιοχής της Τ.Κ. Βεύης του Δήμου Φλώρινας, της Π.Ε. Φλώρινας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ.Νικόλαος Παρίσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας

Σημ: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν  εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος  συμμετοχής τους στο τηλ. 2461052621.

Ο  Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού
και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας

Κωνσταντίνος Γέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας