Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Σκληρή κριτή από τον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Κάρμαλη Ιωάννη προς τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη

Του Ιωάννη Κάρμαλη* 
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, θα ήθελα να επισημάνω μια φράση σου που είπες στο συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας, απευθυνόμενος στον κ. Καμπουρίδη.
Παρότι ο κ. Καμπουρίδης δεν έχει την ανάγκη της δικής μου στήριξης- είναι εξάλλου πολύ άξιος από μόνος του- θα ήθελα να σου πω κ.Πρόεδρε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά αυτή την περίοδο να ψήνεις σουβλάκια. Και δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να το κάνεις εσύ σε σχέση με τον κ. Καμπουρίδη.

Πρέπει να ξέρεις κ. Πρόεδρε και είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις, αυτή την περίοδο όσοι ασκούν ελεύθερο επάγγελμα, δηλαδή όσοι αξιοπρεπώς θέλουν να βγάλουν το ψωμί τους, είναι όχι απλά γενναίοι αλλά οσιομάρτυρες. Ο κ, Καμπουρίδης Γιώργο, ψήνοντας σουβλάκια απασχολεί προσωπικό, δίνει θέσεις εργασίας, πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές και φόρους για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις ενίοτε και τα επιδόματα της κ. Θεανώς των 300 και 400 ευρώ και όχι των 1500 και 2000 ευρώ.     Ο κ. Καμπουρίδης κάνει τζίρο στην τοπική κοινωνία Γιώργο και δίνει εισόδημα σε μικρομεσαίους μαγαζάτορες και επιχειρηματίες τους οποίους αυτή η κυβέρνηση Γιώργο με την ανελέητη φορολόγηση και τα επιβαλλόμενα ασφαλιστικά χαράτσια θέλει να τους κλείσει.
Ας είμαστε λοιπόν εμείς, οι βολεμένοι με το μισθό του Δημοσίου πιο προσεκτικοί και πάντως λιγότερο υποτιμητικοί όταν αναφερόμαστε στην ραχοκοκαλιά της μικρομεσαίας τάξης που είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Και είμαι σίγουρος κ.Πρόεδρε ότι συμφωνείς μαζί μου, ή πάντως συμφωνούσες κάποτε.
Με τιμή στο αξίωμά σου και
στους εργαζόμενους που εκπροσωπείς
Του Κάρμαλη Ιωάννη
Πολιτευτή Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας