Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Η επιλογή μας δικαιώνεται. Χαιρετίζουμε τη λειτουργία του «Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμ-μάτων»

Εκφράζουμε την ευαρέσκειά μας για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του έργου «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας». Ένα έργο μοναδικό από κάθε πλευρά, για το οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι περήφανη, καθώς την φέρνει στην πρωτοπορία της χώρας στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην υλοποίησή του.
   Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς ως Περιφερειακή Αρχή, με την άριστη συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ και τους Δήμους της Περιφέρειας, δρομολογήσαμε και θέσαμε τις βάσεις γι αυτό το καινοτόμο έργο. Ενδεικτικό της σπουδαιότητας του είναι το γεγονός ότι και όσοι ήταν αναφανδόν αντίθετοι έως και πολέμιοι αυτού του έργου, σήμερα αναγνωρίζουν την αξία της άριστης αυτής περιβαλλοντικής υποδομής. Ας είναι. Το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Και αυτό μας δικαιώνει για άλλη μια φορά.
  

 


Γιώργος  Δακής
Πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Επικεφαλής του Συνδυασμού

Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου