Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Tέσσερα χρόνια φυλάκισης στον ιερέα του Βατερού από το Εφετείο για ασέλγεια σε ανήλικο – Εξαγοράσιμη η ποινή -Πιθανότατα θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο

Από το kozanimedia.gr
Την ποινή των τεσσάρων ετών φυλάκισης στον πρώην ιερέα του Βατερού, ο οποίος φέρεται να προσώρησε σε ασελγή πράξη σε νεαρό (σε χώρο του εκεί ιερού ναού) πριν από μερικά χρόνια, ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, επέβαλε πριν από λίγες ημέρες το Μικτό Εφετείο Κοζάνης.

Η ποινή είναι εξαγοράσιμη, με την πλευρά του ιερέα, ο οποίος έκτοτε δε λειτουργεί σε εκκλησία, να προσφεύγει, πιθανότατα, στον Άρειο Πάγο.
Να σημειωθεί πως το δικαστήριο έκρινε τον ιερέα ως ένοχο για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου.
O ίδιος αρχικά είχε προφυλακιστεί για τέσσερις μήνες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε μετά από αίτησή του.
Ως προς το σκέλος της εκκλησιαστικής ποινής, πλέον, αυτή δε μπορεί να επιβληθεί εάν δεν τελεσιδικήσει στον Άρειο Πάγο η υπόθεση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΙΕΡΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ: ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Για την Νεράιδα είναι λάθος, δεν λειτουργεί η Εκκλησία εδώ και Χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Οι γκει πολίτες και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι αμαρτωλοί,σύμφωνα με την εκκλησία, οι παιδόφιλοι ιερείς όμως δεν την ενοχλούν

Ανώνυμος είπε...

Mούγκα ο δεσπότης Κοζάνης.Παλιά του τέχνη κόσκινο!!!Και εδώ θα είμαστε μετά και την απορριπτική απόφαση του Αρείου Πάγου (αν τελικά θα είναι),να δούμε αν θα βγάλει καμιά ανακοίνωση ο δεσπότης.Τότε θα είναι απαράδεκτος!!!Φαντάζεστε τα ψυχικά τραύματα που χάραξαν για πάντα την ψυχή απ΄το παιδάκι;;Αίσχοοοοοος!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ισόβια

Το Προφίλ μας