Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Συναυλία στην Παιδική εφηβική βιβλιοθήκη 11-12-2016 - φωτογραφίες και video

Μια πολύ καλή μουσική βραδιά  ήταν απόψε στον χώρο της παιδικής βιβλιοθήκης  .Η χορωδία του ωδείου Δ. Δημόπουλου  και με την διευθινση της  Εμης Τσιουρα -Δημοπουλου   τραγούδησε Χριστουγεννιατικα τραγούδια  και όχι μόνο 
















. Πηγή: velventinos.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλοι αυτοί που κάνουν την διαχειριστική επιτροπή της βιβλιοθήκης είναι κάτι παλιά φρούτα του Βελβεντου κατι τακτοπιημενοι που από τρεις δουλιες αλλαξαν ο καθενας στο δημόσιο ( το ΠΑΣΟΚ ήταν κακό εσας το ρωταω εσας τους συριζεους Μάκη και Τσιουκανη) ο κόσμος δεν θέλει ούτε να σας δει. Ουτε μικρά παιδιά έχετε ούτε σκιλιά ούτε γατια αλλά εσεις εκεί γιατι η εξουσία είναι γλικιά. Οι γονείς των παιδιών δεν πάνε στη βιβλιοθήκη γιατί κυκλοφορούν αυτοι μετά από πολλά χρόνια που ήταν πουθενάδες. Στην εκδήλωση ήταν αναλογία 2 ντόπιοι και 10 ξένοι που είχαν τα παιδιά τους στη χορωδία.

Ανώνυμος είπε...

η βιβλιοθήκη ξανάνοιξε, ουσιαστικά μετά από 5 χρόνια, με την πρωτοβουλία ορισμένων συμπολιτών μας και την οικονομική ενίσχυση από ομογενείς μας και μεις... τα βάζουμε μ' αυτούς!!!
Ακου, δεν έχουν μικρά παιδιά, άρα γιατί να βοηθήσουν στη λειτουργία της;
Και το κάνουν "γιατί η εξουσία είναι γλυκιά"!!! Ποια εξουσία αθεόφοβε; Αυτοί που αναφέρεις έκαναν Δήμαρχοι, στη διαχειριστική επιτροπή της βιβλιοθήκης θ΄αναζητήσουν την εξουσία τους;Τον προσωπικό τους χρόνο διαθέτουν και μάλιστα "κάτι τακτοποιημένοι"!!! Εσύ αλήθεια πως συνεισφέρεις στην κοινωνία μας; Γιατί αν συνεισέφερες θα ήξερες τί σημαίνει αφιερώνω προσωπικο΄χρόνο που οφελεί τους πολλούς.
και σοβαρά "ο κόσμος δεν θέλει να τους δεί", Ποιος κόσμος; Εσένα ο κόσμος σε περικυκλώνει φαντάζομαι καθημερινά!
Να μην έβγαιναν λοιπόν μπροστά "οι πουθενάδες" και ας παρέμεινε κλειστή η βιβλιοθήκη!!! Και τόσα παιδιά που καθημερινά μπαίνουν εκεί ας μην είχαν το χώρο τους!!
Και "οι γονείς των παιδιών δεν πάνε στη βιβλιοθήκη". Μα η βιβλιοθήκη είναι για τα παιδιά!! Και ευτυχώς παιδιά πάνε, παρ΄ ότι τα παιδιά είναι γενικά φορτωμένα με ένα σωρό ασχολίες. Εσύ αλήθεια που έχεις " σκυλιά και γατιά" και προφανώς και παιδιά, απαγόρεψέ τα να πάνε στη βιβλιοθήκη (γιατί είναι αυτοί που είναι εκεί). Ά ρε ανατροφή που τα δίνεις! Με τέτοιες απόψεις!
Τελικά πάς καλά ρε;; Τόση εμπάθεια, μα τόση εμπάθεια, που τή βρίσκεις;
Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΕ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΤΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ ΑΥΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσιουκάνης έλειπε 2 δεκαετίες με την οικογένειά του. Οι βελβεντινοί το 1980 και, τον εξέλεξαν Κοινοτάρχη και στη θητεία του η Κοινότητα έγινε Δήμος. Μην αναφερθούμε σόσα έγιναν στη θητεία του, που μόνο όσοι έχουν κοντή μνήμη τα ξεχνάνε. Οι παλιότεροι βέβαια.
Ο Μάκης στους πουθενάδες; Μα βαρεθήκαμε τόσα χρόνια να τον βλέπουμε να είναι σ' όλους τους φορείς!
Στο Βελβεντό ζεις ΠΑΣΟΚΕ 2.57';

Ανώνυμος είπε...

Η Παιδική βιβλιοθήκη άνοιξε και πάλι!
μπράβο σαυτούς που το προσπάθησαν. Και σε ομογενείς μας που βάζουν χρήματα για να λειτουργήσει.
το όφελος για τα παιδιά μας μπορεί να σας το πουν παιδιά που παλιότερα ήταν καθημερινά εκεί. Και κάποια απ' αυτά, νέοι συγγραφείς πλέον, θα σας πουν πόσο τους οφέλησε η βιβλιοθήκη
Στην Ελλάδα ελάχιστες πλέον είναι οι παιδικές βιβλιοθήκες. Ίσως να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Και μια απ' αυτές στο Βελβεντό. Με την πρωτοβουλία ορισμένων συμπατριωτών μας.
Δεν έχουμε πλέον Δήμο (και μακάρι να ξαναποχτήσουμε)έχουμε όμως απ' τους καλύτερους συνεταιρισμούς στη χώρα, έχουμε Μορφωτικό και Αθλητικό με σημαντική συνεχώς δουλιά, ξανάχουμε και την Παιδική Βιβλιοθήκη. Μπράβο σόλους αυτούς και αυτές που, ως μέλη των Διοικήσεών τους, καθημερινά δουλεύουν για νάναι στο επίπεδο που είναι. Και ας ρίχνουν κάποιοι ελάχιστοι, που ίσως ποτέ δεν συμμετείχαν στις Διοικήσεις, παρά μόνο απολάμβαναν, το ανάθεμα στα πρόσωπα αυτά. Οι υπόλοιποι ξέρουμε

Ανώνυμος είπε...

ο Τσιτσιώκας είσαι ρε 2.57;

Μάκης Μπελιάς είπε...

στα 60 μου πλέον δεν νιώθω ότι πρέπει ν' απολογούμαι επί σχολιασμών στο διαδίκτυο.
Σε διαδικασίες (συλλογικές, Λ.Σ. κ.λ.π.) που η κοινωνία μας έχει θεσμοθετήσει, ΝΑΙ. Ενώπιος ενωπίων.

με σεβασμό

Μάκης Μπελιάς

Το Προφίλ μας