Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της ΑΝΚΟ του νέου δημάρxoυ Σερβίων – Βελβεντού, Σάκη Κοσματόπουλο με την διοικηση της ΑΝΚΟ Α.Ε ( Photo Live-Avles.tv)


Eνημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε (26-6-2014) στα γραφεία της ΑΝΚΟ Α.Ε. μεταξύ της διοίκησης της ΑΝΚΟ και του νέου δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Σάκη Κοσματόπουλου  για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και στα οποία εμπλέκεται η Αναπτυξιακή Δ. Μακεδονίας. Εγινε πλήρης ενημέρωση για ολα τα προγραμματισμένα εργα,  καθώς και για τις προτεινόμενες προοπτικές και δυνατότητες συνεργασίας, ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, με σκοπό την αναπτυξιακή πορεία του δήμου...Παρευρέθηκαν και οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίσης παράταξης στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού...
Photo Live-Avles.tv



5 σχόλια:

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Κάποτε συνάδελφός μου από την ΔΕΗ ΚΑΡΔΙΑΣ μου είπε
"Εναν άνθρωπο τον καταλαβαίνεις όταν έχει ΕΞΟΥΣΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ και όταν του θίγεις τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ"
Χθες μετά από πρόσκληση του Νέου Δημάρχου βρέθηκα στην ενημέρωση της ΑΝΚΟ που έκανε στον Νέο Δήμαρχο και στους νέους Δημοτικούς Συμβούλους, δυστυχώς όμως η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ (και είμαστε στην αρχή ακόμη) δεν μου επέτρεψε να αναπτύξω την σημασία της Νεράιδας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, αφού διακόπηκα βίαια από τον νεοεκλεγέντα συγχωριανό μου Δημοτικό Σύμβουλο.
Δηλώνω πως το παραβλέπω και ΑΠΛΩΝΩ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ στο χέρι τους είναι να την δεχτούν, αλλιώς "το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλα μονοπάτια"
Ξενοφώντας Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

Ανώνυμος είπε...

aytos den sevastike poy 2 fores ton timise to xorio k ales2 fores ton synxoremeno ton patera toy proedro ke pige sogampros sto roditi gia merika psifoylakia k 8a sevasti ton dimarxo k esena proedre.ntropi toy .pistevo na ton katalave o neos dimarxos k oi parevriskomenoi stin syskepsi

Ανώνυμος είπε...

proedre min aplonis toxeri soy sto sogampro giati 8a sto lerosi exi kompleks o tyxarpastos

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος τι έκανε τον κομπάρσο;
που πήγες Πρόεδρε μέσα στους λύκους;

Ανώνυμος είπε...

"ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΓΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ" ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

Το Προφίλ μας