Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τα «ψεκασμένα» sites και blogs και οι ειδήσεις-«μαϊμούδες»!

Του Παναγιώτη Πλιάτσιου-»Πρωινός Λόγος» 14-6-2014
 Την παρακάτω «έκτακτη είδηση» μετέφερε στους πολυπληθείς αναγνώστες του, την περασμένη Τετάρτη, το γνωστό site http://kourdistoportocali.com. Και αμέσως έσπευσαν, ως είθισται βεβαίως, δεκάδες άλλα sites και blogs ανά την Ελλάδα, με ακόμη περισσότερες «αναπαραγωγές» μέσω Facebook και Twitter. Και από δεκάδες Κοζανίτες και Κοζανίτισες, ασφαλώς:
Την παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη ζήτησε πριν λίγο ο πρωθυπουργός. Αυτή τη στιγμή οι στενοί συνεργάτες του Έλληνα πρωθυπουργού αναζητούν την κα Βούλτεψη στο κινητό της.
Συμφώνα με πληροφορίες η αιτία της αποπομπής της κας Βούλτεψη στάθηκαν οι δηλώσεις της στην εκπομπή του Παπαδάκη (Η Σοφία έχει πάρει από νωρίς σβάρνα τα κανάλια) -Ο,τι λέει το ΔΝΤ, δεν σημαίνει ότι το κάνουμε εμείς εδώ…Ζει σε ένα δικό του οικονομικό κόσμο και έχει ειδικό τρόπο που γράφει τις εκθέσεις του, που εκφράζεται…
Πρόσθεσε πως προφανώς και το ταμείο δεν έχει καμία αρμοδιότητα να παρεμβαίνει, δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Γνωστός  Ελληνας δημοσιογράφος ο οποίος είναι παπαγαλάκι του Τόμσεν του έστειλε την πιστή μετάφραση της δήλωσης Βούλτεψη. Από το γραφείο του Τόμσεν επικοινώνησαν με το Μέγαρο Μαξίμου και άρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την κα Βούλτεψη!»!!!
Όπως, βεβαίως, όλοι γνωρίζουμε, η κυρία Βούλτεψη παραμένει κανονικότατα στη θέση της, ως κυβερνητική εκπρόσωπος. Καλώς ή…κακώς, αυτό ήταν μια απόφαση του πρωθυπουργού στον πρόσφατο ανασχηματισμό, η οποία μπορεί να σηκώνει πολλή συζήτηση, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Για μια ακόμη, πολλοστή φορά, απίθανα sites και blogs διαμορφώνουν ένα κλίμα, με ανυπόστατα και ψευδή δημοσιεύματα, που αγγίζουν ή και ξεπερνούν συχνά και τα όρια της φαντασίας. Και, δυστυχώς, χιλιάδες συμπολίτες μας –και στην Κοζάνη- σπεύδουν άκριτα να αναπαράγουν και να υιοθετούν ανάλογες ειδήσεις-«μαϊμούδες»!
Από… ψεκασμένα Μέσα που, όλως… τυχαίως, είναι και εκείνα που όλα τα χρόνια της κρίσης ήταν εκείνα που έγραφαν συνεχώς ότι η Ελλάδα φεύγει από το ευρώ, πως «κόβονται» ήδη δραχμές στο νομισματοκοπείο, πως έρχεται η καταστροφή. Όλα εκείνα τα sites και τα blogs που έθρεψαν χιλιάδες (όχι όλους φυσικά) «αγανακτισμένους» και στη συνέχεια ψηφοφόρους της «Χρυσής Αυγής». Και, δυστυχώς, συνεχίζουν…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπορω να μαθω ο πλιατσιος απο που πληρωνεται και ποσο η ειναι κρυφο;

ai-vreS είπε...

;;;;

Ανώνυμος είπε...

;;;;;;;; (δεν καταλαβες εσυ)

Το Προφίλ μας