Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Επιχορήγηση συλλόγων και λοιπές αποφάσεις στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού 13.6.2014

Περιορισμένου ενδιαφέροντος ήταν τα προς συζήτηση θέματα της ημερήσιας διάταξης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού, την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, στην οποία παραβρέθηκαν -χωρίς βέβαια να συμμετέχουν- και αρκετά νεοεκλεγέντα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που θα αναλάβει από 1.9.2014, μεταξύ των οποίων και ο νέος δήμαρχος Θανάσης Κοσματόπουλος.
Θέματα που ξεχώρισαν, τα περισσότερα από τα οποία αφορούν την περιοχή των Καμβουνίων, και οι αποφάσεις που ελήφθησαν έχουν ως εξής:
- Ομόφωνη απόφαση χορήγησης παράτασης προθεσμίας αποπεράτωσης έργων, οφειλόμενης κυρίως σε αδυναμία τακτικών πληρωμών στους αναδόχους εργολάβους (2η παράταση μέχρι 31.7.2014 για το έργο «Ανάδειξη - Αποπεράτωση πρώην κτιρίου ΚΕΦΟ στην ΤΚ Μικροβάλτου» [θέμα ΗΔ Α/Α 1], 3η παράταση μέχρι 30.6.2014 για το έργο «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην ΤΚ Μικροβάλτου [Α/Α 2], 4η παράταση μέχρι 31.7.2014 για το έργο «Επέκταση  - αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην ΤΚ Τρανοβάλτου – Β΄Φάση» [Α/Α 3].
- Ομόφωνη απόφαση παραχώρησης για 10ετή χρήση στον Μορφωτικό – Αθλητικό σύλλογο Ελάτης του πρώην κτιρίου της Χωροφυλακής, προκειμένου να ενταχτεί στο πρόγραμμα  Leader, για τη δημιουργία Λαογραφικής – Αρχαιολογικής Συλλογής, προϋπολογισμού 200.000 € [Θέμα εκτός ΗΔ]. Επιπρόσθετα τέθηκαν και προτάσεις συμβούλων (Δισερής-Αλεξόπουλος) για ανάκτηση κυριότητας από τ ο δήμο αντίστοιχων κτιρίων πρώην Χωροφυλακής σε Λιβαδερό και Μικρόβαλτο, για τις οποίες ο δήμαρχος εξέφρασε επιφυλάξεις, σχετικές με τις υποχρεώσεις διαχείρισης τέτοιων κτιρίων.
- Κατά πλειοψηφία απόφαση για παράταση μίσθωσης για 3 χρόνια του κτιρίου που στεγάζεται το ΚΕΠ Σερβίων. Η πρόταση της αντιπολίτευσης που μειοψήφησε, ήταν να παραταθεί η μίσθωση για 1 χρόνο [εκτός ΗΔ]. 
- Ομόφωνη απόφαση επιχορήγησης συλλόγων ως παρακάτω [εκτός ΗΔ, πλην του πρώτου με Α/Α 10]:
·         2.000 € για την κάλυψη δαπάνης φιλοξενίας παραδοσιακού συγκροτήματος από την Πολωνία, που θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της Τ.Κ. Ροδίτη. Κατόπιν πρότασης συμβούλου της αντιπολίτευσης (Παπαδόπουλος Στ.) που έγινε αποδεκτή, η φιλοξενία θα πρέπει να γίνει σε καταλύματα του δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
·         1.000 € στον Μορφωτικό – Πολιτιστικό σύλλογο Νεράιδας για τη διοργάνωση του «Ανταμώματος» 2014 τον Ιούλιο
·         1.000 € στον Εκπολιτιστικό – Μορφωτικό σύλλογο Βαθυλάκκου, για διοργάνωση εκδηλώσεων
·         4.000 € στον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων (ΜΟΣ) «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ», για τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της πολιούχου των Σερβίων  Αγίας Κυριακής
·         4.000 € στον Μορφωτικό σύλλογο Καστανιάς, για κάλυψη μέρους εξόδων διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού 2014
·         500 € στον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης για τη διοργάνωση των 3ων Διασυλλογικών Αγώνων Κωπηλασίας (14.6.2014). 
·         500 € για την εκδήλωση μνήμης των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στην Μάχη του Σαρανταπόρου
Γ.Μ./mikrovalto.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΡΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΕΝ ΕΤΗ 2014.ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ. Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Η DIGEA;

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε @@@@@@@
Πάρτε όσα θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

Θα δώσει πολλά @@@@@ στο Βελβενδό ο Κοσματόπουλος. Περιμένετε απο Σεπτέμβρη.

Ανώνυμος είπε...

κουιζ: σε ποιο κρατιικο οργανισμο,υπηρεσια κοπηκε το τηλεφωνο γιατι ηταν απληρωτο;
Αι βρες κανε ρεπορταζ γρηγορα
επειδη ειναι καλοκαιρι και σε λυπαμαι ειναι στην περιοχη Βελβεντου , ειναι κριμα να ψαχνεις ολο το δημο ειναι και μεγαλος

Το Προφίλ μας