Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο υποψηφίου Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνδημότες για την στήριξη τους στο πρόσωπό μου, στο ψηφοδέλτιο και τους ανθρώπους της ΄΄Ενωτικής Κίνησης΄΄ Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
 Το αποτέλεσμα της Κυριακής δείχνει ότι η ενωτική μας προσπάθεια κέρδισε τις συνειδήσεις των πολιτών.
 Συνεχίζουμε τον αγώνα για την τελική νίκη του συνδυασμού μας, τη νίκη των δυνάμεων της διαφάνειας, της προόδου και της ανάπτυξης.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΙΛΒΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία..το Βελβεντό αυτήν την κυριακή θα είναι σωστό..τα απειλητικά τηλεφωνηματα της κλίκας του γιατρου δεν τον βοηθήσουν αντιθέτως θα του κανουν ζημιά..Όλοι η ΜΚΟ θα ψηφισει και θα ψηφίσει ΚΟΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ..!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ......

Ανώνυμος είπε...

Ο μονος λογος που δεν θα βγει ο γιατρος θα ειναι η πονηρια του κωνσταντοπουλου...ο ενας ειναι απλος ανθρωπος που σε χαιρεταει στν δρομο γιατι το θελει κ το νιωθει κ ο αλλος ειναι ο κλασικος ελληνας πολιτικος που μεχρι χθες σε ειχε γραμμενο κ δεν σ ελεγε καλημερα κ τωρα ταζει 2μηνα και 5μηνα μπας κ ξαναβγει δημαρχος κ ερχετε κ σου πιανει το χερι...διαλεξτε και παρτε..κ για να μαθαινετε καποιοι οταν ρωτησαν κ εκαναν παραπκνα στν κωνσταντοπουλο γτ δεν χαιρεταει τους πολιτες....η απαντηση του ηταν:"εγω ειμαι δημαρχος, αυτοι πρεπει να με χαιρετανε"....η εξουσια σε ολο της το μεγαλειο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχος ειναι σε αυτη τη θεση για μια σοβαρη δουλεια αν θελεις καφεδες και γλεντια τοτε να ψαξεις αλλου φιλους να παιξεις... αν ειναι ποτε δυνατον να κατακρινεις εναν ανθρωοο σοβαρο επειδη δεν γλενταει στα μαγαζια...αν ησουν δηλαδη σε μια ευρωπαικη χωρα νομιζεις οτι θα πηγαινες για καφεδες με τον δημαρχο..... δεν θα σοβαρευτουμε ποτε σε αυτη τη χωρα και σιγουρα σε αυτο το δημο

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 4-5 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΥΜΑΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΓΙΑΡΕ ΔΑΓΚΟΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Το Βελβεντό θέλει να βγάλει Δήμαρχο.
Τα Σέρβια έχουν Δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

Αυτά σου είπαν να γράψεις? Γιατί και εμείς έχουμε πτυχίο αλλά μπορούμε και βλέπουμε το τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Τουλάχιστον για την αξιοκρατία ο Δήμαρχος μας έχει αποδείξει περίτρανα ότι τα παλαιοφασιστικά μέσα έχουν σταματήσει.Αλλά δεν πειράζει έτσι σσας έμαθαν να λέτε και έτσι κάνετε!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο χαμηλά θα πέσετε πια!!!!!γελάω και ντρέπομαι που υπάρχουν νέοι σαν και εσένα με τέτοιες απόψεις και αμφιβάλλω αν είσαι πτυχιούχος.. Ο δήμαρχος μας απέδειξε ότι είναι άξιος και αξιοκρατικός. Φαίνεται ότι σας πείραξε η ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

5.08 Πες ποιον διόρισε και μάλιστα σε καιρό ανεργίας και κρίσης που απαγορεύονται οι διορισμοί;

Ανώνυμος είπε...

3.38 ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΡΕ. ΝΑ ΦΟΡΤΟΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΧΕΡΕΤΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος20 Μαΐου 2014 - 5:08 μ.μ.
Τι πτυχίο έχεις και κάνεις ένα σωρό ορθογραφικά λάθη;
Μήπως γι’ αυτό δεν σε πήραν;
Και πιο σοβαρά. Αν περιμένεις να βγει ο Γιατρός για να βολέψει εσένα, με γλείψιμο, σε βάρος όλων των άλλων πτυχιούχων άνεργων, τι να πω! Συγχαρητήρια;

Ανώνυμος είπε...

aivres οι εκλογές σε λίγες μέρες θα τελειώσουν. Κάποιος θα κερδίσει κάποιος θα χάσει. Εσείς όμως έχετε χάσει κάθε αξιοπρέπεια. Πλέον δεν είστε ούτε για φτύσιμο. Και είναι πραγματικά κρίμα να σε θυμούνται ως λασπολόγο, ρουφιάνο ή οτιδήποτε άλλο. Ο τόπος μας είναι μικρός, οι άνθρωποι γνωρίζονται, χαιρετιούνται, μαλώνουν, τα βρίσκουν, γελάνε. Γιατί αυτά έχει η ζωή. Πάνω απ΄ ολα όμως υπάρχει αξιοπρέπεια. Υπάρχει οικογένεια.. Κάτι που εσείς οι τρεις αγνοείτε. Ελπίζω επίσης, τα παιδιά σας να μην φάνε ποτέ τη λάσπη που ρίχνετε εσείς.

ai-vreS είπε...

λασπολόγοι; Πού;

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο καλα τα λες ...σιγουρα δεν θα το δημοσιευσεις

Το Προφίλ μας