Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Απάντηση του Προέδρου του Α' ΚΑΠΗ Σερβίων κ. Γιάννη Παπαδόπουλου στα σχόλια για το ΚΑΠΗ και τα 400 ευρώ και μία δική μας παρατήρηση...

Παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως μας στάλθηκε από το Γραφείο του κ. Θανάση Κοσματόπουλου (!!!) (και μπορούμε να το προωθήσουμε σε όποιον το θέλει...). Με το δεδομένο ότι ο κ. Παπαδόπουλος έχει λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού μας απέστειλε το πρώτο μήνυμα που αναρτήσαμε εδώ  αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο το μήνυμά του προήλθε από το Εκλογικό Κέντρο του κ. Κοσματόπουλου.... ούτε τα προσχήματα πια δεν κρατά;

 
Από το 
Εκλογικό Κέντρο
υποψήφιου Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού
Θανάση Κοσματόπουλου.

Απάντηση του Προέδρου  του Α’ ΚΑΠΗ ΣΕΡΒΙΩΝ Παπαδόπουλου Γιάννη στα σχόλια των ανώνυμων ( ΚΥΡΙΩΝ) για τα ΚΑΠΗ.
Παρακαλώ τους ανώνυμους (κυρίους) να πληροφορηθούν από τους γονείς τους  ή τους παππούδες τους,  που ήταν μέλη του ΚΑΠΗ μας πώς πέρασαν τα 26 χρόνια που λειτουργεί άψογα το Α’ ΚΑΠΗ και σήμερα κατά την νοσηρά γνώμη τους έγινε κέντρο διαφθοράς.
Τα μέλη μας είναι χαμηλοσυνταξιούχοι όλων των ασφαλιστικών φορέων και με επιχορηγήσεις από την Νομαρχία και από το Δήμο Σερβίων , έχουν κάνει πολυήμερες εκδρομές σε όλα τα μέρη της Ελλάδος και σε τρείς χώρες του εξωτερικού.
Τα δύο τμήματα , χορευτικό με 25 μέλη και χορωδία με 20 μέλη, έχουν εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις που μας κάλεσαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία.
Ως πρόεδρος του ΚΑΠΗ παρακολουθώ όλες τις ομιλίες των συνδυασμών  που μετέχουν στις δημοτικές εκλογές και πληρώνομαι πολύ ακριβά και όχι με εξτραδάκια.
Κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει ούτε να εξαγοράσει τις ψήφους από τα περήφανα γηρατειά γιατί είναι ζυμωμένα με την φτώχεια και την ανέχεια που πέρασαν μετά τον πόλεμο που εσείς δεν γνωρίσατε.
Αξίζουν τον κόπο γι’ αυτό αγωνιζόμαστε για τα περήφανα γηρατειά όλα τα μέλη του Δ.Σ του Α΄ ΚΑΠΗ ΣΕΡΒΙΩΝ.
Εάν (κύριοι) ανώνυμοι έχετε πληροφορίες ότι δεν συμβαίνουν όλες αυτές οι εκδηλώσεις στο Α΄ ΚΑΠΗ μας,  να τις δημοσιεύσετε βάζοντας την υπογραφή σας και το ονοματεπώνυμο σας, όπως πρέπει να κάνουν οι ΑΝΔΡΕΣ .
  
                                                                                 Ο Πρόεδρος του Α’ ΚΑΠΗ ΣΕΡΒΙΩΝ
                                                                                 Παπαδόπουλος Ιωάννης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δες το βίντεο και πες μας η στάση σου είναι Ανεξάρτητη όπως θα έπρεπε τουλάχιστον να είσαι;
Φέρθηκες σαν ήσουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός του
Οσο για τα άλλα τα δώρα συναλλαγής και εξαγοράς ψήφων, τι δηλαδή να σου πούμε μπράβο καλώς κάνατε και πουληθήκατε; ΑΝ το έκανε άλλος από άλλο συνδιασμό τι θα ΄'ελεγες εσύ ο ίδιος;
Αφτό που σου χρειάζεται είναι η περιφρόνησή μας

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άς υποθέσουμε ότι είναι δική σου η ανακοίνωση και επειδή μπερδεύτικαν οι ηλεκτρονικές γραμμές, φάνηκε ότι εστάλει από το εκλογικό κέντρο.
Άσε πρόεδρε, δεν το σώζεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν βάζεις όλα τα σχόλια, υπάρχουν σχόλια ευπρεπή που κόβονται για κάποιο λόγο ενώ κάποια άλλα περνάνε? ποιο είναι το κριτήριο?

Το Προφίλ μας