Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΡΣΙΣ - Κοζάνης: Ανοιξιάτικο Παζάρι

Οι εθελοντές της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Απριλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ σας προσκαλούν στο Ανοιξιάτικο Παζάρι που θα πραγματοποιηθεί, στο χώρο μας που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Αμύντα, για να κάνετε τις πασχαλινές και όχι μόνο αγορές σας.
Στο Ανοιξιάτικο Παζάρι μας ενδεικτικά θα βρείτε: λαμπάδες, κοσμήματα, βιολογικά αλάτια, κεραλοιφές, τετράδια μαγειρικής, πασχαλινά αυγά, κουνελάκια, πασχαλίτσες, πλεκτά καλαθάκια, βάζα, γλαστράκια, πλεκτά κασκόλ και διάφορες άλλες χειροποίητες κατασκευές.

Όλα τα προϊόντα αποτελούν δημιουργίες των μαθητών και των εθελοντών του Ελεύθερου Σχολείου και θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές για την ενίσχυση της λειτουργίας του. Αξίζει να σημειωθεί πως, σήμερα, το Ελεύθερο Σχολείο της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης φιλοξενεί 156 μαθητές από την Α΄ τάξη Δημοτικού έως και την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις της Γ΄ τάξης του Λυκείου.
Τα δυο παζάρια που διοργανώνουμε κάθε χρόνο, Χριστούγεννα και Πάσχα, αποτελούν τις βασικές πηγές εσόδων και στήριξης του έργου μας και για το λόγο αυτό περιμένουμε να είστε κοντά μας και να στηρίξετε με όποιο τρόπο μπορείτε την προσπάθεια μας.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας μας, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας