Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Δημοτική Κίνηση Σερβίων Βελβεντού ΑΝΤ.Α.Μ.Α.: Το θράσος τους δεν έχει όρια

Εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του κ. Κωνσταντόπουλου φορτώνουν τα Ι.Χ. αυτοκίνητα τους με ψώνια από Σουπερ Μάρκετ στα Σέρβια.Τα μοιράζουν οι ίδιοι, με πρόσχημα την ενίσχυση των απόρων του Δήμου, εκμεταλλευόμενοι και την προεκλογική περίοδο. Με αυτό τον τρόπο επωφελούνται συστηματικά οι υποψήφιοι της δημοτικής αρχής του κ. Κωνσταντόπουλου με δημόσια «κόλυβα»

 Έτσι αντιλαμβάνονται οι «νοικοκυραίοι» της δημοτικής αρχής τη διαχείριση του δημόσιου πλούτου;
Ποιος ελέγχει αν η διανομή γίνεται με όρους;
Τι δουλειά έχει και μη εκλεγμένος υποψήφιος του συνδυασμού του Δημάρχου στη διαδικασία διανομής;
Αντί να αναθέσουν στις κοινωνικές υπηρεσίες να τα διανείμουν, επέλεξαν ημέρες αργιών για να διεκπεραιώσουν τη «δουλειά» με παραθεσμική πρακτική.
Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε την κοροϊδία;
Ποιος μπορεί να μασάει πλέον το κουτόχορτο;
Πόσες θητείες θα εξαγοράζουν με ψίχουλα;

Σέρβια, 18/4/2014
Δημοτική Κίνηση Σερβίων Βελβεντού ΑΝΤ.Α.Μ.Α.

14 σχόλια:

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Επιθυμώ να πληροφορήσω, πως η διανομή τροφίμων σε απόρους γίνεται από τον Δήμο εδώ και τρία χρόνια τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, επομένως δεν έχει καμία σχέση με τις επερχόμενες εκλογές.
Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σύμφωνα με την κατάσταση απόρων που διαθέτει ο Δήμος και δεν έχει καμία ανάμειξη ο Δήμαρχος. Η κατάσταση αυτή είναι ίδια με αυτήν που πριν λίγο καιρό μοιράστηκαν τα τρόφιμα προερχόμενα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η οποία δημιουργήθηκε μετά από αιτήσεις απόρων δημοτών.
Θεωρώ πως η καταγγελία με θίγει προσωπικά και ζητώ από τους συμπαθέστατους προς εμέ φίλους της Δημοτικής Κίνησης Σερβίων Βελβεντού ΑΝΤ.Α.Μ.Α, να την αποσύρει.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας
Δήμου Σερβίων Βελεβντού

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κε Πρόεδρε,
να υποθέσουμε ότι το κατά τα άλλα αξιέπαινο πρόγραμμα για τους απόρους εκτελέστηκε από τις σχετικές υπηρεσίες του Δήμου και όχι από «επιφανείς» υποψηφίους του συγκεκριμένου συνδυασμού. Στην περίπτωση αυτή να αποσύρουμε, ευχαρίστως ,το σχολιασμό μας ,αφού, όμως, πρώτα ανακοινώσετε τα ονόματα των υπαλλήλων, οι οποίοι στο πλαίσιο της υπερωριακής τους απασχόλησης (μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής)πραγματοποίησαν τη διανομή.
Δημοτική Κίνηση Σερβίων Βελβεντού ΑΝΤΑΜΑ

Ανώνυμος είπε...

kala eseis tora pirate xapari oti yparxoyn kai aporoi stin perioximas . edo ke tria xronia o dimos mirazi trofima se aporoys xristoygena kai pasxa oi opioi eine kategramenoi sto dimo .kapioi aloi mirazan nyxta trofima stoys ymeteroys exete enan tetio sto syndiasmo sas pou pire nyxta trofima apo tin periferia rotisteton kai meta vgazete katagkelies

Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Δεν επιθυμώ περαιτέρω σχολιασμό γιατί σας θεωρώ φίλους.
Ειλικρινέστατα η διανομή έγινε σύμφωνα με την λίστα απόρων του Δήμου

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμένετε μοιράζοντας ένα μακαρόνι να εξαγοράσεται την ψήφο πολλών συνδημοτών μας είστε πολύ γελασμένοι..η κοινωνική αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται.

Ανώνυμος είπε...

eki poy arxisa na sas sympa8o moy ta xalate .panta o dimos miraze teties meres liga trofima se an8ropoys pou ta eixan anagki k nomizo meta apo apofasi dimotikoy symvoylioy.min patate peponofloydes.ton pernate toso xazo ton dimarxo na nomizei oti 8a agorasi synidiseis me liga trofima

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ 9-50 ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΜΑΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΧΥΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε «δημοκρατη» Ξενοφών ,πριν από λίγους μήνες είχατε καταγγείλει ο ίδιος προσωπικά μια διαδικασία διανομής τροφίμων (το γνωρίζεις πολύ καλά). Σήμερα ο λαός των Σερβίων σε καταγγέλει , εσένα και τους ομοιδεάτες σου ,αιρετούς και μη ότι διέπραξες το ίδιο προεκλογικό εγκλημα που έκαναν και αυτοί, που πριν λίγους μήνες κατηγόρησες και μάλιστα σε όλα τα τοπικά μ.μ.ε. Είστε πολύ δημοκράτης τελικά.Ο προεκλογικός σας όνειδος δεν έχει σταματημό ,μα το μετεκλογικό σας βάραθρο απέχει ένα μήνα. Το φάντασμα στο δήμο μας ήδη πλανιέται.

Ανώνυμος είπε...

Ξ.ΒΑΙΖΟΓΛΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟΥΣ;ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ;ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΙΛΙΑ;ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ;ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ;ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

to an eine dimokratis o ksenofon to exi apodiksi k to kseri oloto xorio. eksaloy to exi apodiksi me toses synelefsis poy ekane.to na ri xnis laspi syntofe 12 19 kseris ti simeni .rota ton syntrofo ypopsifio pios pire tis sakoyles to vradi poy miraze oantiperiferiarxis

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις τακτικές χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Και μετά αναρωτιόμαστε πως φτάσαμε ως εδώ.....

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Για τον Σχολιαστή πιο πάνω, την καταγγελία τότε, δεν την έκανα εγώ και επειδή υπάρχει το Ιντερνετ που δεν ξεχνά τίποτε ==> http://kozanimedia.gr/?p=173307

" Καταγγελία αναγνώστη στο Kozanimedia: «Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης μοιράζει τρόφιμα βράδυ και χωρίς κριτήρια, σε ημέτερους»-Τι απαντά ο αντιπεριφερειάρχης-Τι λένε ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού και ο πρόεδρος της Νεράιδας
by Παναγιώτης • 13 Φεβρουαρίου 2014 • 10 Comments
Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία σε βάρος του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Σβώλη και της λειτουργίας της περιφερειακής αρχής προβαίνει αναγνώστης του Kozanimedia και δημότης της Τοπικής Κοινότητας Νεράιδας, του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει, το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και κάτοικο της περιοχής, έφτασε στη Νεράιδα και διένειμε τρόφιμα (πιθανότατα από τη βοήθεια της Ε.Ε.) σε 10 περίπου οικογένειες, ΧΩΡΙΣ προηγουμένως να έχει ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο, αλλά με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικά του κριτήρια και μόνο, σύμφωνα με τα όσα του είχε αναφέρει ο εν λόγω πολίτης με καταγωγή από τη Νεράιδα. Μάλιστα, στην καταγγελία αναφέρεται πως υπήρχαν πολίτες με πραγματικά οικονομικά προβλήματα που δεν έλαβαν τρόφιμα, αναφέροντας, ως παράδειγμα, και συγκεκριμένη κάτοικο της περιοχής με καταγωγή χώρα του εξωτερικού, η οποία, όπως υποστηρίζει ο καταγγέλων, την επόμενη ημέρα εξέφρασε παράπονα σε συγγενικό πρόσωπο συμβούλου και, έτσι, της…δόθηκαν τρόφιμα!

Το Kozanimedia επικοινώνησε με το δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως «ενημερώθηκα εκ των υστέρων για το περιστατικό Όχι, δεν υπήρχε καμία απολύτως συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη με τη δημοτική αρχή».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Νεράιδας Ξενοφών Βαϊζογλου ανέφερε στο kozanimedia ότι δεν είχε ενημερωθεί από τον αντιπεριφερειάρχη πως επρόκειτο να μοιράσει τρόφιμα σε κατοίκους της περιοχής και είναι γνώστης του θέματος, έχοντας επικοινωνήσει στη συνέχεια τηλεφωνικά με τον Γιώργο Σβώλη, ζητώντας του εξηγήσεις για τα κριτήρια επιλογής και διανομής.

Ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, μιλώντας στο Kozanimedia, δέχεται πως δεν είχε ενημερώσει το Τοπικό Συμβούλιο και το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, τονίζοντας πως η όλη διαδικασία γίνεται για τη βοήθεια άπορων συμπολιτών μας που έχουν την ανάγκη μας, με βάση στοιχεία που υπάρχουν, αφήνοντας να εννοηθεί πως η όλη πρωτοβουλία γίνεται συμπληρωματικά με τους Δήμους, καθώς όπως σημειώνει ο ίδιος «υπάρχουν συμπολίτες μας που από περηφάνια δε δέχονται να καταγραφούν ως άποροι, αλλά έχουν μεγάλη ανάγκη». Σύμφωνα με τον ίδιο, στη Νεράιδα δόθηκαν τρόφιμα μόνο σε 4 και όχι και σε 10 οικογένειες, Οπως λέει ο ίδιος, ο εν λόγω κάτοικος της Νεράιδας μπήκε στο κατάστημα του και του επιτέθηκε λεκτικά, ενώπιον κόσμου.
από τον/την Παναγιώτης

Για τον πιο κάτω σχολιαστή ΝΑΙ φίλους ιδεολογικούς έχω από όλα τα κόμματα εκτός Χρυσής Αυγής, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο, ποτέ μου δεν εντάχθηκα σε κάποιο κόμμα, είμουν ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε αντί για -- δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού -- γράψε ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΣ για να καταλαβένουμε

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι της κινησης ΑΝΤΑΜΑ μΙΑ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΈΕΙ τΗΝ ΚΟΝΤΗ ΤΗΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ. Μην ψαχνετε ψηλους σ αχυρα
μην ψαχνετε δικαιολογιες για την επερχομενη συντριβή σας

Το Προφίλ μας