Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 η 3η συνεδρία του “Leaders’ Coaching” Μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής

Ο Όμιλος Rotaract Κοζάνης, αποτελούμενος από νέους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες της περιοχής μας, υλοποιεί ένα πρωτότυπο project, με τίτλο «Leaders’ Coaching», με σκοπό την κατάρτιση των νέων σε θέματα ηγεσίας και επιχειρηματικότητας.
Εισηγητής του project είναι ο Δρ Νέστορας Κολοβός.
Το «Leaders’ Coaching» δίνει ιδιαίτερη  έμφαση στην έννοια της ηγεσίας, καθώς αυτή σήμερα θεωρείται ως η ανώτερη μορφή της επιχειρηματικής δράσης. Ως εκ τούτου η γνώση και η ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Το θέμα της 3ης Συνεδρίας είναι: «Η επίλυση προβλημάτων και η στάση της ηγεσίας».

Μεταξύ άλλων, θα απαντηθούν ερωτήσεις όπως:
·         Ποια είναι η διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων;
·         Ποιος είναι ο αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης;
·         Ποιος είναι ο ρόλος και η στάση του ηγέτη;
Επισημαίνεται ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων συναντήσεων, οι οποίες απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των συμμετεχόντων και ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και για την τρίτη συνεδρία.
Τρόπος διεξαγωγής
Ο Όμιλος Rotaract Κοζάνης υιοθέτησε τη μέθοδο στρογγυλής τραπέζης (roundtable) για την διεξαγωγή των σεμιναρίων. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία από τους μεγαλύτερους οργανισμούς και ιδρύματα στον κόσμο και έχει αποδειχθεί ότι αποδίδει πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες.
Στο τέλος κάθε εισήγησης, η οποία διαρκεί περίπου 30 λεπτά, ακολουθεί ανοικτή συζήτηση, διάλογος και υποβολή ερωτήσεων προς τον εισηγητή. 
Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν, αλλά λόγω του τρόπου διεξαγωγής, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αρκετά περιορισμένος και συγκεκριμένα στα 25 άτομα.
Η 3η συνεδρία του «Leaders’ Coaching» πραγματοποιείται την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 20.30, στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «Ερμιόνιον».
Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, συμπληρώστε άμεσα την Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ή αποστείλετε σχετικό e-mail στο rotaractkozani@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ευάγγελος Χαραλαμπίδης
Πρόεδρος Ομίλου Rotaract Κοζάνης
Τηλ.: 6946 271110

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας