Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Εκπροσώπηση των ΑΝΕΞΕΛ στον εορτασμό της 188η επετείου της εξόδου του Μεσολογγίου από την Βουλευτή Ν. Κοζάνης Ρ. Μακρή

Ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κ. Παναγιώτη Α. Κατσούλη η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή παρέστει, αντί του προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμμένου,
στη κορύφωση των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για την 188η επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Το Σάββατο 12 Απριλίου, η κυρία Ραχήλ Μακρή παρευρεθεί στον Μέγα Εσπερινό, που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά. Επιπρόσθετα κατά τη διάρκεια της διήμερης, επίσκεψη της παρακολούθησε την μεγαλειώδη παρέλαση, προς τιμή των πεσόντων στην ηρωική έξοδο προς την ελευθερία.  
Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης παρακολούθησε την εμπεριστατωμένη και μεστή ομιλία του Δημάρχου κ. Κατσούλη και την αναπαράσταση της εξόδου. Εν συνεχεία συνομίλησε με θεσμικούς παράγοντες και κατοίκους της πόλης και ακολούθησε το υπόλοιπο πρόγραμμα των λαμπρών εκδηλώσεων.
Ιδιαίτερη συγκίνηση δημιούργησε η αποδοχή και αγάπη του κόσμου, που αγκάλιασε την παρουσία της και εξέθεσε τα προβλήματα της καθημερινότητας του. Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης ενημέρωσε τους πολίτες για τις προτάσεις του κινήματος και την πολιτική προσέγγιση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πραγματική και ουσιαστική έξοδο από την κρίση.
Το μήνυμα θυσίας και αγώνα των προγόνων μας παραμένει επίκαιρο στις μέρες μας, όπου η Χώρα βιώνει διαρκή οικονομικό πόλεμο. Οι διαμορφούμενες συνθήκες καθιστούν ιδιαίτερα επιτακτική την ανάγκη ηρωικής εξόδου και θεσμικής ανατροπής.
Η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης καθώς παραμένει πιστή στην πεποίθηση ότι ένα έθνος οφείλει να διδάσκεται από την Ιστορία του για να μην ξαναζήσει τις σκοτεινές στιγμές βίας και υποδούλωσης από ξένες δυνάμεις οικονομικής ή φυσικής κατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας