Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ανοιξιάτικη Συναυλία του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

Πολύχρωμες μουσικές νότες γέμισε το φουαγιέ του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014, στην συναυλία που έδωσαν οι μαθητές του, μαζί με τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Κοζάνης «ΠΑΝΔΩΡΑ».
Οι σαράντα μαθητές που συμμετέχουν στην χορωδία και την ορχήστρα του σχολείου ερμήνευσαν ενώπιον γονέων, συμμαθητών και δασκάλων  που γέμισαν το φουαγιέ, μουσικές και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο.
Η συναυλία ξεκίνησε με τη Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα», που απέδωσε ελληνικά ορχηστρικά τραγούδια, ενώ την μουσική σκυτάλη πήραν στην συνέχεια τα μέλη της χορωδίας και ορχήστρας των μαθητών του 13ου Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι παρουσίασαν γνωστά ελληνικά τραγούδια. Οι γονείς και καλεσμένοι έγιναν ένα με τους μικρούς καλλιτέχνες σιγοτραγουδώντας μαζί τους τα τραγούδια που ερμήνευαν σε μια μοναδική μουσική βραδιά.
Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση του Σχολείου σε συνεργασία με τον δάσκαλο μουσικής και είχε στόχο την προβολή του εκπαιδευτικού έργου του 13ου Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης αλλά και την ανάδειξη των παιδιών που έχουν ιδιαίτερο χάρισμα στην τέχνη των ήχων.
Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την καλοκαιρινή συναυλία που προγραμματίζεται να γίνει στους χώρους του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας