Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΗ η Εκδήλωση βράβευσης των αθλητών κλασικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου της δεκαετίας του 1980 του Τιτάνα Σερβίων''! ( Video 60' Live-Avles.tv)

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝΕ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ;

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως χωρις να θελω να γινω γραφικος, παλι μισες δουλειες και βραυευση μεταξη φιλον, και προς θεου χωρις να μειωσω αυτους που βραβευτηκαν αξια.αν δεν ξερατε αλους επρεπε να ρωτησετε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΜΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ .ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΙΔΗΣ;ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΠΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΜΕΛΙΔΗ;ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ;
ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ( ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ:)
Υ.Γ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ.ΠΟΛΥ ΖΟΥΜ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ.ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΥΣ.Η ΦΑΛΑΚΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΦΘΕΝΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

12.21 και να τους καλουσε ολους ο Δημαρχος δεν γνωριζω ποσοι και ποιοι θα πηγαιναν,σιγουρα ομως ενας απο τους κορυφαιους στον χωρο δεν θα πηγαινε με τιποτα.Μηπως ξερεις ποιος ειναι Δημαρχε και γιατι δεν θα ερχοτανε;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2013 ΠΡΟΣ 2014 ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘ'ΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980.ΚΑΛΩΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΙ 1ΟΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 1950 ΤΟΥ 1960 ΤΟΥ 1970 ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ;ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΟΛΑ;Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ !

PETRANOF είπε...

ΚΟΟΥΤΣ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΜΕΛΙΔΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ( ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ) ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

AIVRES ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια κακοστημενη παρασταση !!!!!
Οταν μια απ'τις κορυφαιες στιγμες του Αθλητισμου σε μια Τοπικη Κοινωνια για Προπονητες,αθλητες και Παραγοντες (δεν υπηρχε ουτε ενας) οργανωνετε απο μια Δημοτικη Αρχη μ'αυτον τον ευκαιριακο κ'ανευθυνο τροπο,τοτε δικαιολογημενα υπαρχει προβληματισμος κ'πολλα ερωτηματικα.Αληθεια ετσι αντιμετωπιζονται απο την παρουσα Δημοτικη Αρχη τα του Δημου μας;Κυριοι αδικησατε πολλους κ'αυτοι που βραβευτηκαν καλως βραβευτηκαν αλλα αξιζαν κατι προς το καλυτερο απο πλευρας Οργανωσης.Δημαρχε τι εχεις να πεις;Η θεωρεις οτι η εκδηλωση δεν ηταν κ'τοσο σημαντικο γεγονος για δειξετε την πρεπουσα σοβαροτητα η δεν αναγνωριζεις οτι καποια ασημαντα για σενα ειναι πολλοι σημαντικα για αλλους.Ο κοσμος ας κρινει.........!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EINAI FANERO POIOI EINAI AYTOI POY GRAFOYN.EINAI OI KAUE TOY KOSMOY PIKRAMENOI.BRE GIORTH HTAN ME ANOIXTH PROSKHSH GIA MIA OMADA ANRURVPVN POY ECYXAN TON IDRVTA TOYS GIA TON TITAN.AN KAPOIOI DEN HUELAN NA PARASTOYN GIA NA MHN ABANTAROYN TON DHMARXO DIKAIVMA TOYS.ALLA NA DIAMARTIRONTAI KAI APO PANV EINAI PALABA PRAGMATA AYTA.GIATI DEN TO EKANE O PROHGOYMENOS DHMARXOS POY HTAN KAI PODOSFAIROFILOS;GIATI DEN HRUE O UEMALIDHS;MHPVW TVN SYMBOYLECAN TA KOMMATOSKYLA TOY EDV;POIOS EXASE O UEMELIDIS H O DHMARXOS;OTAN KAPOIOS SE TIMA EXEIS YPOXREVSH NA PAS OPOIOS KAI NA EINAI AYTOS.
AYTOI POY HTAN STHN EKDHLVSH KATALABAN.AYTOI POY DEN PHGAN SIGOYRA METANIVSAN GIATI EXASAN THN EYKAIRIA NA TIMHSOYN ENAN MEGALO ANURVPO KAI MEGALH OMADA.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ
ΤΙΤΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αρε πρόεδρε που τον θυμήθηκες τον σχωρεμένο τον Θανασάκη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 - 12:20 μ.μ.) ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ - ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

12.20 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ,ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Στην χώρα όλα γίνονται στα γρήγορα και στο γόνατο.Ηταν δυνατόν να ξεφύγει και η δημοτική αρχή από αυτό το μοτίβο;Φυσικά και όχι.Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό.Υπάρχουν και άλλα.Mερικά έπρεπε :
Επρεπε να είναι ο κ.Θεμελίδης στην εκδήλωση ή όχι;Φυσικά και έπρεπε.Επρεπε να είναι στην εκδήλωση ο πρωην Δήμαρχος και μεγάλη καρδιά του ΤΙΤΑΝ εκείνης της εποχής ή όχι;Φυσικά και έπρεπε.Επρεπε να είναι ο σημερινός πρόεδρος του ΤΙΤΑΝ ή όχι;Φυσικά και έπρεπε.Επρεπε να ήταν όλες οι τωρινές ομάδες του στίβου και του ποδοσφαίρου στην εκδήλωση για να μαθαίνουν την ιστορία του ΤΙΤΑΝ ή όχι;Φυσικά και έπρεπε.O καθένας από τους παραπάνω έχει τις προσωπικές του ευθύνες για την μη παρουσία του στην εκδήλωση όπως φυσικά έχει και ο Δήμαρχος τις δικές του ευθύνες που δεν έκανε γνωστή από νωρίς την εκδήλωση. Παρόλα αυτά ήταν μία επιτυχημένη όπως είδα από το video εκδήλωση και φυσικά από το ΤΙΠΟΤΕ των τελευταίων χρόνων κάτι ήταν και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1.13 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΕΝΩ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ Ο..........ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί 2¨13 να φταίει ο Δήμαρχος;O Πρόεδρος έβγαλε τη πρόσκληση του ΔΣ την Παρασκευή που ενημέρωνε όλον τον κόσμο για την βράβευση.Ο Δήμαρχος έβγαλε μία ανακοίνωση ανοιχτή για όλους του αθλητές του ΤΙΤΑΝ αλλά και με προσωπική αναφορά για τους δύο γυμναστές την Δευτέρα.Αρα υπήρχε ενημέρωση.Οποιος ήθελε να πάει στην εκδήλωση φυσικά και μπορούσε να πάει δεν ήθελε ειδική πρόσκληση.Εκτός αν ήθελες να βραβεύσει έναν έναν προσωπικά και να αρχίσει να παίρνει έναν έναν τηλέφωνα ο Δήμαρχος.Ρε φίλε άσε τα σάπια όποιος ήθελε να πάει στην εκδήλωση πήγαινε.Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες.Οσα αναφορά τον Θεμελίδη μάλλον δεν έχει καλούς συμβουλάτορες στα Σέρβια και έχασε μία ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους παλιούς του αθλητές.Τους μόνους που στεναχώρησε ήταν τους παλιούς του αθλητές με την απουσία του.Τώρα αν από όλο αυτό κέρδισε και ο Δήμαρχος τι να κάνουμε ας το σκεφτόταν και ο πρώην για να κερδίσει και αυτός!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ - ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ - ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΕΚΛΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ( ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ - ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ )
ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΧΡΥΣΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ,ΚΑΡΑΖΙΩΤΑ ΜΑΡΙΑ.ΤΖΗΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΤΖΗΚΑ ΜΑΡΙΑ,ΜΠΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΑ,ΜΙΧΟΥ ΛΟΛΑ,ΓΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΤΖΩΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΡΑΝΩΤΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ,ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΛΑΜΠΗΣ, ΔΕΜΙΣΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ,ΤΣΟΥΡΝΑΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΒΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΤΖΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΒΑΊ΄ΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΠΕΛΟΚΙΔΟΥ ΒΑΓΙΑ ,ΠΟΝΤΙΚΗΣ....... ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΗ.... (ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ)............

Ανώνυμος είπε...

9:12 Γιώργο και Σίσση και ήταν αδέρφια από την Ζευγαλατιά και τώρα βρίσκονται στην Κύπρο ο Γιώργος και στην Κρήτη η Σίσση.
Δεν είναι όμως μόνο αυτοί είναι και πολλοί άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

9.12 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 8.43 ΜΙΑ Κ.ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ.................Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπακανε Γιωργο πως δεχεσαι να περνεις επαινο κ΄αλλοι συμπαικτες σου να μη περνουν;Εδω δεν παει το ΤΙΤΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........αλλα το ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11:36 μ.μ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΣΥ ΦΙΛΕ 10:49 μ.μ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΤΙ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ; ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΙΝΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΝΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ !!!!!!ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΣΤΟ Α' ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΛΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ !

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή πρωτοβουλία και επιτυχημένη η εκδήλωση -ένα ερωτηματικό μόνο για τον τρόπο πρόσκλησης των αθλητών, γιατί παρατηρήθηκαν πολλές απουσίες-, αλλά, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε πρώτα να τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές-προπονητές-παράγοντες προηγούμενων δεκαετιών και ίδιαίτερα αυτοί της δεκαετίας 1960-1970. Αν η βράβευση αφορούσε μόνο το στίβο, τότε η πρωτοβουλία θα ήταν πιο ορθολογική...
Γ.Μ.

ΥΓ Δείτε ΒΙΝΤΕΟ 14min & 45 ΦΩΤΟ από την εκδήλωση στο: http://www.mikrovalto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3118:1234&catid=67:2009-10-26-09-06-10&Itemid=174

Ανώνυμος είπε...

Άστοχη εντελώς η εκδήλωση . άστοχος και άσχετος αυτός που έκανε την πρόταση και καθώς και αυτοί που δέχτηκαν αυτήν την πρόταση δηλαδή το Δημοτκό Συμβούλιο. Ο Δήμος βραβεύει διακρίσεις που γίνονται σε ΔΙΕΘΝΕΣ η σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο η ακόμη σε πρώτες θέσεις σε ελλαδικό επίπεδο.Όπως καλά έκανε στους αδερφούς Γκουντούλα.Δυστυχώς όμως πάνε να ακυρωθούν αυτές οι βραβεύσεις αφού μπαίνουν στο ίδιο επίπεδο με την ομάδα του ΤΙΤΑΝ που ανέβηκε το 1980 στην Δ Εθνική η με αθλητές που πήραν καλές θέσεις στο στίβο.Αυτές τις βραβεύσεις τις κάνει ο αθλητικός Σύλλογος αγαπητοί μου . Κρίμα που άνθρωποι που μας διοικούν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

πολιτικάντικη εκδήλωση παλαιάς κοπής με κιτς αισθητική. Μένω στην αισθητική, ουσία δεν ξέρω αν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Η επιτυχία της εκδήλωσης φαίνεται απο τα πικρόχολα σχόλια.Δήμαρχε και δημοτική αρχή αν έχετε τέτοιους αντιπάλους κρεμάστε τα σακάκια στον πλάτανο και πάτε για ύπνο οι ερχόμενες εκλογές θα ειναι περίπατος

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε στο ποδοσφαιρο υπαρχει καποιος που τιμησε τα Σερβια.Ξερεις ποιος ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε αρχιλαμόγια του κερατά αν δεν έχει ο Μπάκανος δικαίωμα επαίνου ποιος έχει;Eσείς που σχολιάζετε από τον καναπέ;

Ανώνυμος είπε...

10.52 ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΝΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝ !ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΤΑΝ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ !ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !ΕΣΥ 8.24 ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ (ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ) ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ....ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ !!!!!!!

Το Προφίλ μας