Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων / ΔΕΗ Η καταβολή του Εφάπαξ

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η καταβολή του εφάπαξ στους συνάδελφους συνταξιούχους. Ήδη έχουν πληρωθεί όσοι αποχώρησαν της υπηρεσίας μέχρι τον Οκτώβρη του 2011 και η εκτίμηση του αρμόδιου τμήματος του ΤΑΥΤΕΚΩ είναι οτι μέχρι τέλους του Αυγούστου θα έχουν πληρωθεί όλοι οι συνάδελφοι που αποχώρησαν ΜΕΧΡΙ 1-4-2012.

Από τη συνεργασία που είχε το Προεδρείο του Συλλόγου μας με τον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Δομένικο, μας ενημέρωσε οτι τον Σεπτέμβρη θα εκταμιευθούν περίπου 20-25 εκατ. ευρώ  από τον Πάγιο Πόρο και θα συνεχιστεί η καταβολή του εφάπαξ.
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που έχουν πληρωθεί το εφάπαξ, οτι αν θέλουν μπορούν να κάνουν αγωγή στο αρμόδιο Δικαστήριο και να ζητούν την επιστροφή των χρημάτων που τους παρακρατήθηκαν, λόγω εφαρμογής του συγκεκριμένου Νόμου. Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεσται στα γραφεία του Συλλόγου τις εργάσιμες ημέρες και από ώρας 9,30 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο 210-5249317, 2463100915.

Τέλος ο Σύλλογός μας θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους εργαζόμενους στο Τμήμα Απονομής του εφάπαξ για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους αλλά και τις υπεράνθρωπες προσπάθεις που κατέβαλαν για να πληρωθούν γρήγορα οι συνάδελφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας