Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

«Τα φράγματα δεν δίνουν σεισμούς», τόνισαν τα στελέχη του ΟΑΣΠ στην Αιανή- Τι ειπώθηκε στην ενημερωτική συνάντηση- Κοιμούνται στα αυτοκίνητα πολλοί κάτοικοι

Από το kozanimedia.gr
Την ξεκάθαρη άποψη ότι τα φράγματα δεν δίνουν σεισμούς αλλά απλώς τους επιταχύνουν, υποστήριξε πριν λίγη ώρα στην Αιανή ο σεισμολόγος, Χρήστος Παπαϊώανου, ο οποίος βρέθηκε στην ευρεία σύσκεψη- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε με αντιπροσωπεία του ΟΑΣΠ.
Τα στελέχη του ΟΑΣΠ ενημέρωσαν παράλληλα τους κατοίκους για την κατάσταση που διαπίστωσαν στα σπίτια που υπέστησαν ζημιές, σημειώνοντας πως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία η κατάσταση, αν φυσικά δεν υπάρξει σεισμός μεγαλύτερης έντασης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπεδείχθη στους κατοίκους να εισέλθουν κανονικά στις οικίες τους, με κάποια προσοχή σε όσα έχουν επισημανθεί «με κίτρινο», ενώ ο κ. Παπαϊώαννου, συνέστησε ψυχραιμία, λέγοντας πως «ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος καθώς το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη και δεν μπορεί κανείς να είναι καθησυχαστικός αλλά ούτε και ανησυχητικός».
Στη συσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και κάτοικος Αιανής, Αντώνης Κύρινας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και κάποιοι κάτοικοι.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr πολλοί κάτοικοι της Αιανής, επέλεξαν να κοιμηθούν είτε σε αυλές σπιτιών είτε σε αυτοκίνητα, καθώς επικρατεί ιδιαίτερη ανησυχία για από τα… ρίχτερ που ταλαιπωρούν την περιοχή για αρκετές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας