Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Oι κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή την περίοδο 2004 έως το 2009 έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την χρεοκοπία της Ελληνικής οικονομίας.

Οι κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή την περίοδο 2004 έως το 2009 και το όργιο σπατάλης και προσλήψεων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την χρεοκοπία της Ελληνικής οικονομίας.
Αυτό αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία παρουσιάζει αναλυτικό πίνακα με το «ημερολόγιο του χρέους» από το 1975 έως και το 2009.
Σε αυτό τον πίνακα που παρουσιάζονται το έλλειμμα του ΑΕΠ και το χρέος της χώρας , η εφημερίδα γράφει ότι στο τέλος του 2009 το χρέος είχε εκτοξευτεί στο 127,9% του ΑΕΠ και το έλλειμμα στο 15,6%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τις 7 Μαρτίου του 2004 έως και τις 30 Ιουνίου του 2009 πραγματοποιήθηκαν 865.132 γαλάζιες προσλήψεις με την υπογραφή του Προκόπη Παυλόπουλου.
TA NEA
Hμερολόγιο του χρέους από το 1975 έως και το 2009.
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν πλήρωσε κανένας υπαίτιος. Μόνο εμείς πληρώνουμε και μάλιστα αιματηρά.
Είναι ώρα να απαιτήσουμε δικαίωση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ''ΝΕΑ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΤΟ 2009, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ''ΓΡΑΨΟΥΜΕ'' ΣΤΑ ..........!!!! ΙΣΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια μέση και άκρη
Η αλήθεια είναι ότι εμείς μόνο πληρώνουμε. Αυτοί όχι.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν δέχεστε την άποψη των ΝΕΩΝ, ανατρέξτε στη συνέντευξη του αρμόδιου τότε Επίτροπου Αλμούνια που δημοσιεύτηκε στην " έγκριτη" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που πρόσκειται στην παράταξή σας και στην οποία παρατίθενται τα ίδια ακριβώς στοιχεία. Η αλήθεια, κάποτε, θα λάμψει.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.54.1) Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.2)ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ (ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ 3)ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ; ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ''ΓΡΑΨΟΥΜΕ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ (ΛΙΓΟΙ ΜΕΙΝΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ), ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ) ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΟΥ JEFRY.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

Το Προφίλ μας