Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Στην Κοζάνη: τον συνέλαβαν με όπλα και τον συγκάτοικο με ναρκωτικά

από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Πήρε στο «λαιμό» του και τον συγκάτοικό του ένας 42χρονος που «κυκλοφορούσε και οπλοφορούσε» στην Κοζάνη! Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του για να εξακριβωθεί αν διέθετε και άλλον οπλισμό, αποκάλυψε τα ναρκωτικά χάπια του 49χρονου ο οποίος αναζητείται. Ο 42χρονος έπεσε σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών της Ασφαλείας και πάνω του βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου -αερίου και τρία μαχαίρια. Αμέσως έγινε έρευνα στο σπίτι του παρουσία εισαγγελέα, όπου βρέθηκαν ακόμη τέσσερις αμπούλες αερίων για το πιστόλι που κατείχε και 200 μεταλλικά σφαιρίδια.


Οι αστυνομικοί βρήκαν και εφτά ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή, αλλά ο 42χρονος αρνήθηκε πως ήταν δικά του και έριξε τις ευθύνες στον 49χρονο συγκάτοικό του! Όμως, εκείνος δεν ήταν στο σπίτι και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δύο κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι, εννέα φυσίγγια διαφόρων τύπων και τρεις κάλυκες κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. σε οικισμό τσιγγάνων στην Αργολίδα, όπου συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομη οπλοκατοχή.

Άλλοι τρεις κατηγορούνται και για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος καθώς είχαν συνδέσει τις παροχές ηλεκτρικών συσκευών στα παραπήγματά τους με κολώνες της ΔΕΗ!

Ένας ακόμη συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ ερευνάται η προέλευση μεγάλου αριθμού μηχανημάτων και εργαλείων που βρέθηκαν στον καταυλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας