Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τι πρέπει να φοράτε στο γυμναστήριο

Όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο για προπόνηση, υπάρχουν ρούχα που πρέπει να φοράτε και ρούχα που πρέπει να αποφεύγετε. Βασικό είναι ότι όταν κάνετε γυμναστική, να αποφεύγετε τις βαμβακερές μπλούζες καθώς το βαμβάκι απορροφά τον ιδρώτα και δεν τον απελευθερώνει αμέσως. Έχοντας λοιπόν πάνω σας ένα βαρύ, υγρό, βαμβακερό ύφασμα, μπορεί ξαφνικά να αρχίσετε να νιώθετε ρίγη και ερεθισμούς. Γι’ αυτό να θυμάστε ότι πρέπει να φοράτε ρούχα που κρατούν την υγρασία μακριά από το σώμα.

Ξεχάστε τα τιραντάκια με ντεκολτέ γιατί μπορεί να σας… εκθέσουν, όσο κι αν τα θέλουν οι άντρες. Και γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνετε μία δοκιμή προτού βγείτε από το σπίτι σας και να κάνετε ασκήσεις για να μην γίνετε αρκετά προκλητικές κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο γυμναστήριο. Και να θυμάστε εάν έχετε μεγάλο στήθος, προτιμότερο είναι να φοράτε κλειστές μπλούζες για να προπονείστε άνετα. Και σε αυτό βέβαια, θα διαφωνούν οι άντρες…
Πρέπει επίσης να αποφεύγετε τις φαρδιές φόρμες. Κι αυτό γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πιαστούν στα μηχανήματα του γυμναστηρίου και να σας εμποδίσουν να κάνετε με ευκολία τις ασκήσεις σας. Γι’ αυτό η πιο καλή λύση είναι να φοράτε κολάν. Ξεχάστε και τα εσώρουχα που σας διαγράφουν.

www.e-diet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας