Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Θετική αξιολόγηση της πρότασης του Δήμου Κοζάνης για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»


Τρίτη σε σειρά κατάταξης θετικής αξιολόγησης η πρόταση του Δήμου Κοζάνης στο πρόγραμμα  «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ». Από τις 191 προτάσεις πρώην Καποδιστριακών Δήμων που κατατέθηκαν, αξιολογήθηκαν θετικά 106 προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 83,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία ένταξης τους στο ΕΠΑΝ II. Η πρόταση του Δήμου Κοζάνης ανέρχεται στα 997.731,11 ευρώ.
Με την υλοποίηση της πρότασης ο Δήμος Κοζάνης θα πετύχει συνολική ετήσια εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας της τάξεως του 1.972.800 KWH και η συνολική ετήσια μείωση εκπομπών CO2 ανέρχεται στους 604 τόνους. 

Δείτε την Υπουργική Απόφαση εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το Δήμο μας τί γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΤΟΙΜΕΣ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΚΟΝΟΜΩ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕ 1.43 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΜΟΥΓΓΑ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ 1ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗΣ 5700 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΦΠΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΜΕ ΟΜΩΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΓΑΝ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΑΙΒΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΙΒΡΕΣ ΚΑΙ Ο Κ ΠΛΙΑΤΣΟΣ.

Το Προφίλ μας