Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πρόταση παρεμβάσεων και τουριστικής προβολής της Νεράιδας παρουσίασε ο Πρόεδρος Ξ. Βαϊζογλου

Του Χρήστου Βήττα απο τον Πτολεμαίο
Οι παρεμβάσεις στον οικισμό της Νεράιδας και η ανάγκη της τουριστικής προβολής της περιοχής, με στόχο την προσέλκυση του τουρισμού, ώστε να ξαναβρεί ο παραλίμνιος οικισμός την αίγλη που είχε παλιότερα, όταν αποτελούσε τόπο προορισμού για χιλιάδες επισκέπτες, ήταν το θέμα συζήτησης του προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος Ξενοφώντα Βαΐζογλου με τους δημοσιογράφους.
Ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος που παραβρέθηκε στην συνάντηση, εξήρε την πρωτοβουλία του τοπικού προέδρου, διαβεβαιώνοντας ότι θα έχει τη στήριξη της δημοτικής αρχής. Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Μπάκανος και η εκ Νεράιδας δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Ιωαννίδου.

Ο Ξ. Βαΐζογλου διευκρίνισε ότι η συνολική πρόταση που παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ήταν προϊόν συλλογικών διαδικασιών, καθώς προηγήθηκαν συσκέψεις με τους καταστηματάρχες και με τη νεολαία, καθώς και γενική συνέλευση των κατοίκων. Ειδικά με τους καταστηματάρχες, τονίστηκε όπως είπε, η ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχουν τα καφέ ? εστιατόρια στους επισκέπτες. Εμφανής είναι η ανάγκη παρεμβάσεων για τον ευπρεπισμό και τη λειτουργικότητα του πανέμορφου οικισμού με την καταπληκτική θέα στη λίμνη και την ευρύτερη περιοχή.
Ειδικότερα ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις στο πάρκο δίπλα στην εκκλησία και στο μίνι γκολφ. Προέχει επίσης η αναβάθμιση του λόφου συνολικά, ο οποίος πρέπει να μετατραπεί σε χώρο χαλάρωσης και αναψυχής. Για να γίνει αυτό χρειάζονται να γίνουν περιπατητικά μονοπάτια, παγκάκια, φωτισμός κ.λ.π. Επίσης, είναι απαραίτητος ένας κόμβος στην είσοδο του χωριού, όπου θα μπορούν τα λεωφορεία να αποβιβάζουν τους επιβάτες και να σταθμεύουν στο πάρκινγκ, χωρίς να μπαίνουν μέσα στο χωριό, δημιουργώντας κυκλοφοριακό αδιαχώρητο.
Ο Ξ. Βαίζογλου έδωσε έμφαση στην προβολή του οικισμού της Νεράιδας, παραδεχόμενος ότι «υπάρχει μεγάλη υστέρηση στον τομέα αυτό», γι? αυτό ανακοίνωσε πρωτοβουλίες και ζήτησε την στήριξη των τοπικών ΜΜΕ. Επισήμανε ότι η Εγνατία οδός συνέβαλε στην αύξηση της κίνησης, αλλά θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες και να αξιοποιηθούν αυτές οι δυνατότητες. Γι? αυτό σημείωσε ότι πρότεινε στη δημοτική αρχή την έκδοση ενός διαφημιστικού φυλλαδίου για την Νεράιδα. Αναφέρθηκε στη συνεργασία που υπάρχει με την φοιτητική νεολαία του χωριού, η οποία μπορεί να οργανώσει την διανομή του φυλλαδίου στις πόλεις που φοιτά, σε χώρους μαζικής συνάθροισης, όπως σταθμούς ΚΤΕΛ και τρένων, γήπεδα κ.λ.π. Τόνισε ακόμη την ανάγκη μιας καμπάνιας στα ΜΜΕ, εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά του δήμου, ενώ ανακοίνωσε και τη διοργάνωση εικαστικής έκθεσης και άλλων θεματικών εκθέσεων.
Στόχος όλων των παραπάνω, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νεράιδας είναι η αύξηση της τουριστικής κίνησης στη Νεράιδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βελβεντού, καθώς τα τουριστικά γκρουπ και οι μεμονωμένοι επισκέπτες θα μπορούν να εντάσσουν σε ένα τριήμερο επισκέψεων την Νεράιδα, τα κάστρα Σερβίων, το Σκεπασμένο Βελβεντού, τα Μπουχάρια Καμβουνίων και τα αρχαιολογικό μουσείο Αιανής.
Ο δήμαρχος Σερβίων ? Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος σχολίασε θετικά την πρωτοβουλία του προέδρου της Νεράιδας, σημειώνοντας ότι η τουριστική ανάπτυξη και η αύξηση της τουριστικής κίνησης αποτελεί προτεραιότητα για την νέα δημοτική αρχή. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της Νεράιδας θα ενταχθεί μέσα σε έναν συνολικό σχεδιασμό για την προβολή όλων των αξιοθεάτων του δήμου, ενώ δήλωσε ότι στηρίζει τις αναγκαίες παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν την Νεράιδα. Πιο σημαντικό απ? όλα, χαρακτήρισε «την οικιστική ανάπλαση της Νεράιδας», υπογραμμίζοντας ότι «το χωριό πρέπει να αποκτήσει οικιστική φυσιογνωμία και ταυτότητα, κάτι που δεν έχει μέχρι τώρα». Είπε τέλος, ότι στη μεγάλη εξόρμηση της Καθαράς Δευτέρας στη Γέφυρα Σερβίων για τα Κούλουμα, μαζί με την πατροπαράδοτη φασολάδα, φέτος έχει προβλεφτεί ένα stand με τοπικά προϊόντα της περιοχής.
Βεβαίως, εκτός όλων των ανωτέρω, είναι φανερό ότι επιτέλους πρέπει να προχωρήσει ένας συνολικός σχεδιασμός αξιοποίησης της λίμνης Πολυφύτου και της παραλίμνιας περιοχής, που θα δώσει μια μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση και τουριστική ανάκαμψη.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφωντα μπραβο κ'προχωρα γιατι απλα για πρωτη φορα ο Δημος μας εχει ικανο κ'αξιο ΔΗΜΑΡΧΟ κ'ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ !!!!!!
Γιατι ο τοπος μας το ΑΞΙΖΕΙ !!!!

sihvas είπε...

τετοια κανεις και αναστατωνεις τους πρωην

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφωντα μια προταση'Κατω στην διασταυρωση μηπως χρειαζεται κ'ενας σηματοδοτης;

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφωντα ειμαι Σερβιωτης κ'θελω να κανω κ'εγω μια προταση.Ο Λοφος απ'τη δεξια μερια οπως παμε για Σερβια (πριν την γεφυρα) δεν μπορει να ισοπεδωθει κ'να γινει χωρος παρκινγκ κ'προβολης(Αξιοθεατα,προιοντα κ.λ.π) του Δημου μας;

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον 10.40,πολυ καλη προταση.Καθε σπιθαμη εδαφους κοντα στην γεφυρα πρεπει να αξιοποιηθει.Και παλι ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει απαντηση απο την Δημοτικη Αρχη για την προταση του 10.40 ;

Ανώνυμος είπε...

Η προσπάθεια του...Εκπροσώπου Κατοίκων Οικισμού Νεράιδας να είναι...στην επικαιρότητα, αποβαίνει μάταια.Οι πολίτες κατάλαβαν, οτι ο εκπρόσωπος του Οικισμού αρέσκεται σε δημοσιότητα και πασχίζει με ανακοινώσεις και δελτία Τύπου - χωρίς περιεχόμενο - οτι θα αναστήσει τον Οικισμό Νεράιδα...
Ακόμα, κανένα εργο δεν ξεκίνησε ο...Εκπρόσωπος του Οικισμού Νεράιδα και το χωριό του, είναι γεμάτο σκουπίδια.Η κεντρική πλατεία εχει ενα ρολόι, που δεν λειτουργεί και ο χρόνος σταμάτησε εκεί..
Η υπερβολή του...Εκπροσώπου Οικισμού Νεράιδας, είναι καθημερινή...Τα βλέπει όλα γύρω του θολά και νομίζει οτι άλλοι του φταίνε...
Βλέπει τόσα πολλά....όνειρα για εργα, που δεν ξέρει ακόμα με ποιό να ξεκινήσει!

Ανώνυμος είπε...

1:26
Να χρησιμοποιείς το αριστερό χέρι γιατί, λένε, ότι μοιάζει με ξένο και το απολαμβάνεις καλύτερα .

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο 1.26.ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΝΟΦΩΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ.ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.... ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ Κ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣ... ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ...!

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν εχει σκάσει, πολύ περισσότεροι οι πολίτες, που βλέπουν εναν...Εκπρόσωπο Κατοίκων Νεράιδας - μετά απο τόσα πολλά όνειρα που βλέπει - να μιλάει για όλα και να ασχολείται θεωρητικά με όλα. Ας μας πεί ο Εκπρόσωπος Νεράιδας, τι πρόκειται να κάνει για τις Αποκριές;
Θα ετοιμάσει άρμα; Θα πάρει μέρος στην παρέλαση στα Σέρβια;

Ανώνυμος είπε...

Otan lete Kleftes kai Lamogia ti ennoeite; Mporeite na prosdiorisete se poioys anaferesthe 1.51;

Ανώνυμος είπε...

Ορε τι σκασίλα τους έπιασε όλους με τον Ξενοφών. Κύριε Βαϊζογλου σας συγχέρω. Είστε ικανός και δουλευτάρης. Και πάλι μπράβο σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΤΗ ΝΕΡΑΙΔΑ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΑΜΥΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ 2011 ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

To συμβολο της Νεραιδας και της περιοχης μας (ΔΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ) ειναι η ΥΨΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ
Ας ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΩ να δουν τα φωτα τη νυχτα.
Ειναι διαφορετικος ο φωτισμος ,και ελλιπης παντα δηλ.
τα φωτα δεν αναβουν ολα μονιμος.
αυτο συμβαινει παντα ακομη και οταν τα συντυρουν.
για αυτο πρεπει να δωσουμε εμφαση στον φωτισμο πρωτα
γιατι αυτο πουλαει Ξενοφων.....
εχω κι αλλα ομως σιγα σιγα....
ενας φιλος της Νεραιδας.

Ανώνυμος είπε...

2:43 μ.μ.
Φαίνεται ότι βλέπεις τον Ξενοφών να "εργάζεται", και να αλλάζει συνέχεια φανελάκια!!...Δεν εξηγείται αλλιώς...τόση ..εργασιομανία...
Άσε που, μπορεί να είσαι και "Καραμανλικός", και για αναπτυχθεί ο τουρισμός στην Νεράϊδα, Θα χρειαστεί να παίζεις συνέχεια...γκόλφ!!..Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χι χι χι χι ι ι ι ...

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΩ.ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ...!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΤΡΑΝΟΙ Κ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΕΙΠΑΜΕ:ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΠΗΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ....Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛΙ 33...ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ......! Ο ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ(Κ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)!

Ανώνυμος είπε...

Οι παραινέσεις και Νουθεσίες του Ακροατηρίου πρός τον Εκπρόσωπο Οικισμού Νεράιδας, να μην εκτίθεται ασκόπως στα Μ.Μ.Ε και ιδιαίτερα στο blogs, με άσκοπα δελτία τύπου, ''επιασαν '' τόπο...
Ηδη, ο εκπρόσωπος του οικισμού αποφάσισε να μην σχολιάζει την επικαιρότητα και να μην αναπτύσσει διάλογο με το άγνωστο πλήθος. Διαπίστωσε και ο ιδιος, οτι εχει κουράσει το ευγενές ακροατήριο, με τα ανορθόδοξα σχόλια του, ανακοινώσεις περί ανέμων και υδάτων και τις προαναγγελίες μεγάλων έργων...
Σημειοτέον, ο εκπρόσωπος του Οικισμού, αρνείτε πεισματικά να αναγνωρίσει το πρόσφατο παρελθόν επιτυχούς διοικησης στον Οικισμό του (4ετία 2006-2010), παραλαμβάνοντας ενα Οικισμό-Κόσμημα της περιοχής, με ανθούσα τουριστική ανάπτυξη και πληθώρα τοπικών εργων, που εγιναν.
Προσπάθεια του σημερινού εκπροσώπου του Οικισμού είναι να οικειοποιηθεί τα εργα που εγιναν και να τα παρουσιάσει σε εύθετο εργο ως δικά του...
Παράδειγμα, το Συντριβάνι, ενα εργο πνοής, που υλοποιείτε τώρα, απόρροια της προηγούμενης τοπικής διοίκησης, ο σημερινός εκπρόσωπος του οικισμού,δεν αναφέρει κάν την σημασία του εργου και δεν αναγνωρίζει ποιός πέτυχε την υλοποιηση του...ως προγραμματικό έργο ένταξης, με την επικείμενη κατασκευή του, στην κεντρική πλατεία Νεράιδας.....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:04 κόψε τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ , νάσαι σίγουρος πως ο Ξενοφών όταν αποφασίσει να μιλήσει για τις βρώμικες συμβάσεις που είσαι μπλεγμένος ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Π.Χ. ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ , ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ κ.λ.π. κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Γιατίδεν το κάνει τώρα? Γιατί σ΄ έχει Χ....σμένο.
ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΝΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ή ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Μαθαίνω πως έχει στοιχεία για το ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ .
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ και το ΠΗΔΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

MAKARI NA EIXES TO H8OS KAI TO ANASTHMA TOY XENOFON 5:04
FENETAI OTI SE STOIXISE POLY POY EXASES STIS EKLOGES KAI DEN TO ANTEXEIS, KOYRAGIO FILE 3,5 EMEINAN.
PANTOS ALLAKSES 5:04, DEN GRAFEIS PLEON, OTI DEN PATHSOYME STHN NERAIDA KAI STHN OSTRIA KAI AYTO MAS ANHSYXEI

XENOFON SE PARAKOLOY8O KAI SE DIAVAZO.

MPRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!! STON XENOFON!!!!!!!!!!.

sihvas είπε...

kai poy na anevei h sta8mh ths limnhs na deite ti 8a ginei mexri kai mhnysh 8a kanoyn ston xeno giati den afhnei ta nera na fygoyn

Ανώνυμος είπε...

Mπορείτε να προσδιορίσετε 9.46, ποιός-ποιοί προτίθενται να κάνουν μηνυση, για την άνοδο της στάθμης Πολυφύτου και πότε μπορεί να γίνει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Den to gnorizeis anomime 7:29 pou perisi o PARALIMNIOS KATAPATITHS katigorise "LASPOLOGISE" ton Xenofon oti ekleise tin vana ston Polifito kai anevike i sta8mi tis limnis ?

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρη η λίμνη ανοίγει και κλείνει με μια...βάνα 9.31;
Και φέτος θα ανέβει η λίμνη, θα επαναληφθεί πάλι η λασπολογία;

Ανώνυμος είπε...

100 katoikoi einai sto xorio neraida k o enas koitaoi na faei ton allo.giayto den tha paei pote mprosta ayto to panemorfo xorio.oso gia ton kirio ksenofon ksero para poli kala poso ergatikos kai noikokiris einai kai to exei apodiksi. kai tha kanei to kalitero gia tin neraida.

Το Προφίλ μας