Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Κοινές δράσεις με τους αγωνιζόμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας


Μέλη της συνέλευσης του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας που τελεί υπο κατάληψη, αντιδρώντας στη συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ, παρεβρέθηκαν και συμμετείχαν στη Γενική συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Δυτ. Μακεδονίας & Ημαθίας ενάντια στα διόδια, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης  το Σάββατο στις 12/02/2011, μας ενημέρωσαν για την Κατάληψη, για τις κινητοποιήσεις τους και για τα αιτήματά τους. 
Η Γενική συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους αγωνιζόμενους φοιτητές, αποφάσισε να συμμετέχει έμπρακτα στις κινητοποιήσεις τους και δήλωσε την αγωνιστική συμπαράσταση και συμπαράταξη στους αγώνες για τα δίκαια αιτήματα τους.
Οι φοιτητές μας κάλεσαν να παρεβρεθούμε και εμείς στη συνέλευση τους, που πραγματοποιήθηκε στο  Πανεπιστήμιο την Δευτέρα στις 14/02/2011 και να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις και τις δράσεις της Επιτροπής Αγώνα. Στη συνέλευση των φοιτητών του Πανεπιστημίου παρεβρέθηκαν πέντε μέλη της Επιτροπής Αγώνα και ενημέρωσαν για τις θέσεις και τις κινητοποιήσεις της Επιτροπής, ανάγνωσαν και παρέδωσαν  ψήφισμα συμπαράστασης και συμπαράταξης στους αγώνες τους, του Συνδικάτου στην ενέργεια ''εργατική αλληλεγγύη'' του οποίου τα μέλη αλλά και το διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν ως μέλη στην Επιτροπή Αγώνα και δεσμεύτηκαν να παραδώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες και ψήφισμα συμπαράστασης και συμπαράταξης της Επιτροπής Αγώνα. Η συνέλευση των φοιτητών του Πανεπιστημίου αποφάσισε για κοινές δράσεις και κινητοποιήσεις με την Επιτροπή αγώνα με αρχή το άνοιγμα διοδίων Πολυμύλου την Κυριακή στις 20/02/2011 στις 15:00 μ.μ., δεύτερη κοινή δράση που αποφασίστηκε είναι η συμμετοχή μας με κοινό μπλοκ ακομματικοποίητο στην Γενική Απεργία την Τετάρτη 23/02/2011 στην πόλη της Κοζάνης. Έπεται συνέχεια..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας