Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα Χρόνη Κουσαλίδη προς Δημότες Κοζάνης


Φίλες και φίλοι
οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, σηματοδότησαν την απαρχή ενός νέου συστήματος διοίκησης ,που πάντα με τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο τρόπο άσκησης της δημοτικής διοίκησης ,με τους δημότες του νέου δήμου Κοζάνης να μπορούν να συμμετέχουν και να ελέγχουν τις δημοτικές αρχές για τα πεπραγμένα τους.
Δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη το σημαντικό γεγονός της αποχής όπου η πλειοψηφία των πολιτών που ήθελε κάτι διαφορετικό, δεν προσήλθε στις κάλπες  στέλνοντας ένα μήνυμα σε κατεστημένες λογικές και σε μια απαρχαιωμένη αντίληψη για την πολιτική . Δυστυχώς όμως οι απόντες από τις εκλογές αγνόησαν, ότι αυτές οι λογικές της παλαιάς πολιτικής ευνοούνται από την αποχή καθώς έτσι επιβιώνουν.
Το ακόμα πιο λυπηρό, ήταν ότι ένα μεγάλο μέρος των νέων ανθρώπων  απείχε  συνειδητά ,κάτι που προεκλογικά σαν νέοι υποψήφιοι τονίσαμε την ανάγκη της παρουσίας της νέας γενιάς  στο προσκήνιο, για να αφήσουμε πίσω αυτούς που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. Εν τέλει  ο αγώνας που δώσαμε ήταν ένας δύσκολος και ωραίος αγώνας ,καθώς ζητήσαμε με ειλικρίνεια  την εμπιστοσύνη των πολιτών  της Κοζάνης, από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι και το Χτένι .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όσους  στήριξαν αυτή μου την προσπάθεια και να τους διαβεβαιώσω ,ότι θα προσπαθώ πάντα να είμαι κοντά στα προβλήματα της περιοχής  και να μάχομαι σε κάθε διεκδικητικό πλαίσιο αιτημάτων που αφορούν την περιοχή.
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα και τους συγχωριανούς μου για αυτό τον έντιμο αγώνα που δώσαμε.


                       ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΥΣΑΛΙΔΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xroni pes tin alitheia ston kosmo!!!!
pes oti oi grammes sto dimo kozanis itan sklires gia na eklegoun ksana oi idioi k oi idioi.....
peite tin alitheia ston kosmo!!!!

Ανώνυμος είπε...

Bravo xroni tin epmeni kalitera

Το Προφίλ μας