Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο Πάγκαλος θα επισκεφθεί την Αναστασία κόρη του ήρωα Τάσου Ισαάκ


Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της ελληνικής Κυβέρνησης θα επισκεφθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Παραλίμνι  τη μικρή Αναστασία, κόρη του ήρωα Τάσου Ισαάκ, που δολοφονήθηκε με βάρβαρο τρόπο από τους Γκρίζους Λύκους τον Αύγουστο του 1996. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τότε υπουργός Εξωτερικών, μετά τη δολοφονία του Τάσου, είχε βαπτίσει εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας την Αναστασία.
Ο Έλληνας αξιωματούχος, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κύπρο, θα μεταβεί στο Παραλίμνι για να συναντηθεί με τη βαπτιστική όλης της Ελλάδος, την Αναστασία Τάσου Ισαάκ.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα έλθει στην Κύπρο σήμερα το βράδυ προσκεκλημένος του ΑΚΕΛ ενόψει του συνεδρίου του κόμματος που αρχίζει αύριο και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή. Θα εκπροσωπήσει το ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο.
Ο κ. Πάγκαλος θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον πρόεδρο Χριστόφια και θα έχει σειρά επαφών με τους αρχηγούς των κομμάτων, θα έχει γεύμα με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου. Το βράδυ του Σαββάτου θα συναντηθεί με τον επίτιμο πρόεδρο του Σοσιαλιστικό Κόμματος ΕΔΕΚ, Βάσο Λυσσαρίδη.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψτε τις σημαίες μην τις πάρει ο αέρας.

Τι δουλειά έχει στο σπίτι ενός ήρωα?
Τσίπα δεν υπάρχει?

Ανώνυμος είπε...

XESTHKAME

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΗΤΟΙ Ε ΑΝΟΗΤΟΙ.

Το Προφίλ μας