Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Φυλλοροεί η ΝΔ. Ανεξάρτητος και ο Βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης

από ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Μόλις 24 ώρες μετά την διαγραφή του βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, ο Γιώργος Κοντογιάννης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική από το βήμα της Βουλής κατά της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Ο Κοντογιάννης ήταν ένας από αυτούς που χρεώνονταν στη Ντόρα Μπακογιάννη και ο χρόνος της ανεξαρτητοποίησης του επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

2 σχόλια:

Α Π είπε...

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010
Ο Παπανδρέου φταίει...

Ο Σαμαράς σήμερα σχολιάζοντας τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις από το κόμμα του: "Ο Γ. Παπανδρέου αναζητά δεκανίκια από άλλους, πολύ λίγους αλλά πολύ πρόθυμους. Αυτό από προχθές γίνεται ανοιχτά. Σήμερα έγινε και χωρίς το παραμικρό πρόσχημα. Και όλα αυτά πότε; Μόλις ο λαός μας με την ψήφο του στις τελευταίες εκλογές έβαλε και πάλι τη ΝΔ σε ανοδική τροχιά. Ο κόσμος και βλέπει και κρίνει και τιμωρεί"

Τι κάνεις Γιάννη ..; Κουκιά σπέρνω.
Πάντως μας άρεσε αυτό "πάλι ο λαός μας έβαλε τη ΝΔ σε ανοδική τροχιά", χρειάζεται και λίγο γέλιο στις ζοφερές μέρες που περνάμε

Ανώνυμος είπε...

Αποστάτες,όταν πέσουν οι πρώτες ψιλές από τους ψηφοφόρους τους που τους εμπιστεύτηκαν και τους πρόδωσαν θα τελειώσει μια και καλή το θέμα.

Το Προφίλ μας