Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Με τον αγώνα της Εθνικής Παίδων Ποδοσφαίρου με την Μικτή ΕΠΣ Κοζάνης θα εγκαινιαστεί επίσημα το «Λιάπειο Κέντρο Αθλητισμού και Αναψυχής»

Με τον αγώνα της Εθνικής Παίδων Ποδοσφαίρου με την Μικτή ΕΠΣ Κοζάνης θα εγκαινιαστεί επίσημα το «Λιάπειο Κέντρο Αθλητισμού και Αναψυχής» την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.
Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο γραφείο δημάρχου τη Δευτέρα 13/9, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας αναφέρθηκε στην τιμή που πρέπει να αποδοθεί στην δωρήτρια κα Αρετή Λιάπη για την σημαντική προσφορά της.
Για τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ανέφερε ότι από την Τετάρτη 15/9 θα μπει σε λειτουργία το γήπεδο ποδοσφαίρου ενώ οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις (κλειστό γυμναστήριο, κολυμβητήριο, 5Χ5) θα παραδίδονται τμηματικά και εφόσον είναι έτοιμες και ασφαλείς για τους αθλούμενους.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι κα Μπουμπόναρη (αντιδήμαρχος-πρόεδρος ΔΕΠΑΚΠΚ), ο πρόεδρος του ΔΑΚ κ. Καρυπίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Σάββας και ανέφεραν πόσο σημαντικό είναι να γίνονται αθλητικές υποδομές, τόσο για τους συλλόγους όσο και τους ελεύθερα αθλούμενους και την νεολαία.

Τέλος από κοινού όλοι κάλεσαν όλους τους φίλους του αθλητισμού στα εγκαίνια και στον αγώνα της Εθνικής Παίδων με την Μικτή ΕΠΣ Κοζάνης.

Πρόγραμμα:
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου
7:00 Εγκαίνια Αθλητικού κέντρου
7:30 Φιλικός Αγώνας Εθνικής Παίδων με την Μικτή ΕΠΣ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας