Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Το Μνημόνιο ...τους έμεινε στα χέρια!

Από ΤΑ ΝΕΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ επιλογές των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες θα μπορούσε κανείς να πει πολλά: ότι για παράδειγμα είναι κατώτερες των προσδοκιών που είχαν καλλιεργηθεί σε σχέση με τη βαρύτητα μιας κρίσιμης πολιτικής αναμέτρησης ή ακόμη ότι (σε ορισμένες περιπτώσεις) το κυβερνών κόμμα για να ξεπεράσει τη δυστοκία του κατέληξε σε υποψηφίους β΄ διαλογής.
Ανεξάρτητα όμως από αυτές τις διαπιστώσεις, το ΠΑΣΟΚ κατάφερε εκουσίως ή μη με τους υποψηφίους του να ακυρώσει σε μεγάλο βαθμό το στοίχημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης που επιχειρεί να αναγάγει τις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου σε ψήφο κατά του Μνημονίου. Με ποιον τρόπο άραγε ο πολίτης θα «τιμωρήσει» την κυβέρνηση καταψηφίζοντας την υποψηφιότητα Τατούλη στην Πελοπόννησο ή του αντισυμβατικού κ. Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη; Όπως και να ΄χει, τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και τα κόμματα της Αριστεράς θα πρέπει να αναζητήσουν και  νέα επιχειρηματολογία στον δρόμο προς τις εκλογές. Αλλωστε οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως οι πολίτες ακόμη και μετά το «επάρατο» Μνημόνιο εμπιστεύονται περισσότερο σε θέματα οικονομίας το κακό ΠΑΣΟΚ που το υπέγραψε, από τα κόμματα που απλώς το ξορκίζουν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ 'ΝΕΑ'?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ?

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Σε πείσμα όλων δημοσιογράφων ή μη ο ΓΑΠ είναι γάτα
Δεν έκανε πίσω κατέβηκε δύο φορές για την εκλογή αρχηγού ,θυμάστε τότε τα σχόλια
Σε πείσμα σε όσους δεν τον πίστεψαν έγινε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,
έκανε κυβέρνηση με άτομα άγνωστα σε εμάς το πάλεψε , το παλεύει δεν το βάζει κάτω
εκεί αυτός , ΝΑ και τώρα πέταξε τα θεωρούμενα πρωτοκλασάτα στελέχη (τάχατις αρνήθηκαν ) έβαλε για υποψήφιο Περιφερειάρχη έναν ΝΕΟ , ΤΙΜΙΟ , με ΗΘΟΣ , ΚΑΛΟΝ άνθρωπο , παιδί του ΜΟΧΘΟΥ ξέρει τι θα πει ΑΝΘΡΩΠΙΑ , ξέρει από ΦΙΛΟΤΙΜΟ . Όταν των γνωρίσετε θα συμφωνήσετε μαζι μας .
Τώρα από σας δεξιά κομματόσκυλα φοβάστε μην χάσετε τις λαμογιές , που με το μίσος που βγάζετε μας πεισμώνετε ακόμη περισσότερο
Ναι εμείς αποφασίσαμε
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ
ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκέμπελς μπροστά στις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες ήταν ένα τίποτα.
Αυτές οι εκλογές θα πονέσουν πολύ για αυτό και αρχίσατε να λέτε χοντρομακακίες.
Το ξέρετε πολύ καλά πως ο λαός θα καταψηφίσει το μνημόνιο.

Το Προφίλ μας