Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στα Σέρβια μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος




Φίλες και φίλοι
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία σας απόψε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ -ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ.
Έχουν προσκληθεί απόψε και είναι μαζί μας  φίλες και φίλοι που ανήκουν  σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ανεξάρτητοι, ανένταχτοι πολίτες, κοινωνικά στελέχη, νέοι άνθρωποι και επιστήμονες, αγρότες, κτηνοτρόφοι, υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες. Εκπροσωπούνται στην σημερινή συγκέντρωση όλες οι παραγωγικές τάξεις και όλες οι πολιτικές εκφράσεις της κοινωνίας μας , με την πλειοψηφία βεβαίως να προέρχεται από τον χώρο ΠΑΣΟΚ.
Η δική μου κομματική προέλευση είναι γνωστή σε όλους. Όμως σήμερα, φίλοι, από εδώ και στο εξής θα συζητάμε για τα προβλήματα του δήμου, θα συνδιαλεγόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων του, θα προωθούμε λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
Και στην προσπάθεια αυτή κομματικές ταμπέλες δεν χωρούν. Τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα και πρέπει όλοι  μας να ταχθούμε στην υπηρεσία των πολιτών με όλες μας τις δυνάμεις.

Φίλες και φίλοι
Έχουμε συγκροτήσει μια κίνηση πολιτών  που ενδιαφέρονται πάνω από όλα για το καλό του τόπου τους, παραμερίζοντας τις ιδεολογικές τους καταβολές και τις κομματικές τους ταυτότητες. Για μας πάνω από όλα προέχει το καλό του τόπου μας,  προέχει η αναγέννηση και η ανάπτυξη της περιοχής μας, όπως αυτή προσδιορίζεται από τον Καλλικράτη, δηλαδή της περιοχής που καλύπτει τα γεωγραφικά όρια των Καποδιστριακών Δήμων Σερβίων-Βελβενδού-Καμβουνίων και της κοινότητας Λιβαδερού, η περιοχή του Καλλικτράτειου Δήμου Σερβίων-Βελβενδού. Μιας περιοχής που εκτείνεται από το Βελβενδό ως την Ελάτη και  από τα Λεύκαρα και το Βαθύλακο ως το Λιβαδερό.


Έχουμε συγκροτήσει μια δημοτική παράταξη για την κάθοδο μας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί πιστεύουμε ότι τα προβλήματα στην περιοχή μας είναι πολλά και πρέπει άμεσα να επιλυθούν.
Γιατί βλέπουμε την περιοχή μας συνεχώς να μαραζώνει και να υποβαθμίζεται.
Γιατί βλέπουμε ότι οι νέοι εγκαταλείπουν τον τόπο τους για άλλες πατρίδες προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα της επιβίωσης τους.
Γιατί βλέπουμε την οικονομική κατάσταση των αγροτών μας και των κτηνοτρόφων συνεχώς να επιδεινώνεται.
Γιατί βλέπουμε ένα τεράστιο κάμπο με αρδευτικό να μην αξιοποιείται.
Γιατί βλέπουμε μια λίμνη αναξιοποίητη .
Γιατί βλέπουμε τα λατομεία μαρμάρου να κλείνουν και εκατοντάδες οικογένειες να μένουν χωρίς δουλειά..
Γιατί βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια τα άλυτα προβλήματα εξυπηρέτησης των πολιτών, χωρίς να γίνεται τίποτα.
Γι’αυτά αλλά και για άλλα πολλά, που θα χρειαζόμασταν πολύ χρόνο για να τα περιγράψουμε, εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε την θέληση, την δύναμη, την γνώση αλλά και την εμπειρία να δώσουμε λύσεις.
Είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας. Έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια στην ζωή μας, στη δουλειά μας να πατάμε γερά στα πόδια μας και με συνεχή προσπάθεια να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα.
Έτσι και τώρα είμαστε σίγουροι ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί.
 Στρατευμένοι όλοι μαζί στην κοινή προσπάθεια θ’αγωνιστούμε σε πρώτη φάση για μια νικηφόρο πορεία ως τις εκλογές του Νοέμβρη, και βεβαίως σε δεύτερη φάση με μια συνεχή και άοκνη προσπάθεια για την αναζωογόνηση, αναγέννηση, ανάταξη και ανάπτυξη του τόπου μας.

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Με την ψήφιση του σχεδίου Καλλικράτης διαμορφώνονται νέα δεδομένα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αλλάζει ο διοικητικός χάρτης. Οι νέοι Δήμοι με αυξημένες αρμοδιότητες πρέπει στην πράξη να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις σημερινές απαιτήσεις των πολιτών που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες ζωής. 
Δεν έχουμε σαν περιοχή την πολυτέλεια καθυστερήσεων. 
Πρέπει να κάνουμε αγώνα δρόμου για να καλύψουμε χαμένο έδαφος και λαθεμένες επιλογές του παρελθόντος.
Πρέπει να διεκδικήσουμε για την περιοχή μας αυτά που δικαιωματικά της ανήκουν.
Πρέπει να δώσουμε στον τόπο μας τη θέση που του ταιριάζει στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτη. 
Πρέπει να κάνουμε τους δημότες μας να αισθάνονται υπερήφανοι που είναι δημότες του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, δημιουργώντας και κατακτώντας αίσθημα κοινής δημοτικής συνείδησης.
Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε με την ευρύτερη  δυνατή συσπείρωση και σύμπνοια την μάχη των εκλογών που θα είναι νικηφόρα.
Οι διαφορετικές πολιτικές εκτιμήσεις και θέσεις δεν πρέπει να διασπάσουν  την κοινωνία μας αλλά να συμβάλουν θετικά  σε μια προωθητική σύνθεση που να εκφράζει την μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών. 
Έχουμε δύσκολο και ταυτόχρονα όμορφο αγώνα  μπροστά μας. 

Βασικοί άξονες - στόχοι του προγράμματος μας είναι :

Θεσμικές  – διοικητικές λειτουργίες 

Αναβάθμιση της λειτουργίας όλων των θεσμοθετημένων οργάνων του Δήμου με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο δήμαρχος οι αντιδήμαρχοι και όλοι οι εκλεγμένοι σε θέση ευθύνης διαχειρίζονται εξουσία που τους παραχώρησε ο λαός και στο λαό λογοδοτούν συνεχώς. Πρέπει να δώσουμε αγώνα για να οικοδομήσουμε την   σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους εκλεγμένους και στους πολίτες.

Οργανωτική ανασυγκρότηση και διοικητική αναδιάρθρωση, με βάση και τις απαιτήσεις του Καλλικράτη, όλων των υπηρεσιών του Δήμου  και αξιοποίηση χωρίς διακρίσεις όλου του ανθρώπινου δυναμικού, έτσι ώστε ο Δήμος να αποκτήσει αξιόπιστες υπηρεσίες και μηχανισμούς λειτουργίας στην υπηρεσία του πολίτη.

Αναβάθμιση της λειτουργίας των τοπικών δημοτικών και κοινοτικών διαμερισμάτων με ουσιαστικές αρμοδιότητες. Η αποκέντρωση μέσα στα πλαίσια του δήμου είναι δεσμευτική και συνειδητή επιλογή μας.
Οι εκλεγμένοι στα τοπικά συμβούλια θα έχουν καθορισμένες εκ των προτέρων  σαφείς αρμοδιότητες και προυπολογισμούς γνωστούς στην αρχή της χρονιάς για εκτέλεση μικρών έργων εμβέλειας τοπικού διαμερίσματος ή όπως θα ονομάζονται αύριο τοπικής ή δημοτικής κοινότητας.


Ποιότητα ζωής – κοινωνική πολιτική.
   
Όλοι οι δημότες και κάτοικοι του δήμου πρέπει να ζουν σε ένα  περιβάλλον με στοιχειώδεις ανέσεις και υπηρεσίες (νερό, καθαριότητα, οδικό δίκτυο). Η διασφάλισή τους είναι αυτονόητη υποχρέωση και όχι παραχώρηση προς τους πολίτες. Δυστυχώς έχουμε φθάσει στο σημείο να θεωρούμε σπουδαίες κατακτήσεις τα αυτονόητα και τα άκρως απαραίτητα για την στοιχειώδη επιβίωση των πολιτών.

 Σταδιακά και με ιεράρχηση θα γίνουν αναπλάσεις σε όλη την έκταση του δήμου. Κάθε τοπικό διαμέρισμα, κάθε γωνιά της πατρίδας μας έχει να δείξει τις ιδιαίτερες ομορφιές του. Εμείς θα εργαστούμε σκληρά για την ανάδειξή τους.

Ο δήμος επιβάλλεται να έχει ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση και προστασία του περιβάλλοντος, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να αντιμετωπιστούν περιβαλλοντικά προβλήματα αλλά και να προστατευτεί και να αναβαθμιστεί το περιβάλλον.

Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των κατοίκων ώστε να έχουν  καλύτερες υπηρεσίες υγείας, παιδείας και πρόνοιας ειδικά για τις  ευαίσθητες ομάδες συνδημοτών μας στις πλέον απομακρυσμένες περιοχές.

Ο πολιτισμός αποτελεί για μας το μεγάλο απόθεμα της περιοχής μας και πρέπει να αποτελέσει τον ιστό που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δημοτικής συνείδησης και της επικοινωνίας των δημοτών.  

Η νεολαία θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Καλούμε τους  νέους,  στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, να συμμετέχουν ενεργά και να διαμορφώσουν οι ίδιοι τις συνθήκες ζωής, τους. Μεθοδικά και  με συνέπεια θα δίνουμε αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις.

Ανάπτυξη της περιοχής

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δρόμος για την ανάπτυξη είναι μια συνεχής προσπάθεια. Ο δήμος πρέπει να είναι πρωταγωνιστής στην αναπτυξιακή πορεία. Τα παραγωγικά διαθέσιμα - πλεονεκτήματα της περιοχής μας που είναι :
ü     ορεινή ζώνη – κτηνοτροφική παραγωγή
ü     αρδευόμενες εκτάσεις – γεωργική παραγωγή - μεταποίηση
ü     παραλίμνια ζώνη – πολιτιστικά - τουριστικά διαθέσιμα
ü     Αρχαιολογικοί χώροι-βυζαντινά μνημεία-μνημεία της φύσης.
ü     Μάρμαρα.

Η τουριστική αξιοποίηση της λίμνης Πολυφύτου, ως πόλος έλξης ντόπιων και ξένων επισκεπτών, μπορεί ν’ αποτελέσει την μοναδική ευκαιρία οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της περιοχής μας.
Σε  συνδυασμό με τα πολιτιστικά και τουριστικά διαθέσιμα της περιοχής μας τα οποία και βεβαίως πρέπει ν’ αναδείξουμε, μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι το μέλλον  μας ανήκει. Κι εμείς θα δουλέψουμε σκληρά γι αυτό. Έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους, την γνώση, την εμπειρία και είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα.

Η αξιοποίηση, επέκταση και βελτιστοποίηση της λειτουργίας των αρδευτικών της λίμνης Πολυφύτου θα βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητές μας. Η δημιουργία υποδομών και  υποστήριξη των υπηρεσιακών παραγόντων για την διευκόλυνση του επαγγέλματος του αγρότη θα αποτελέσει πρώτο μέλημά μας. Δεν μας ταιριάζει με τέτοιο πλούτο στα χέρια μας να καλλιεργούμε σ’ αυτή τη γη κυρίως δημητριακά. Η αναδιάρθρωση καλλιεργειών μέσα απ’ ένα στοχευμένο πρόγραμμα που θα καταρτίσουν ειδικοί, μπορούν ν΄αλλάξει την πορεία του τόπου μας.

Η αξιοποίηση του ορεινού όγκου της περιοχής μας για την ανάπτυξη της βιολογικής αλλά και της συμβατικής κτηνοτροφίας με την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών, αποτελεί για μας μια νέα πρόκληση και συνάμα μια τεράστια αναπτυξιακή ευκαιρία για την ίδια την περιοχή και τους κατοίκους της.

Η μεταποίηση των αγροτικών και κτηνοτροφικών μας προιόντων μπορούν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερα εισοδήματα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας.

Η αναστήλωση των Βυζαντινών Κάστρων και η ταυτόχρονη τουριστική προβολή τους, σε συνδυασμό με τον αρχαιολογικό χώρο της Αιανής, τα άλλα μνημεία της περιοχής (Μονές Ζάβορδας και Ζιδανίου), τα μπουχάρια και τα νοχτάρια και τις ιδιαίτερες ομορφιές του Βελβενδού, μπορούν επίσης ν’ αποτελέσουν το επίκεντρο μιας στοχευμένης προσέλκυσης τουριστών.

Η αξιοποίηση των μαρμάρων για μας αποτελούν την μεγάλη πρόκληση. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που θ’ αντιμετωπίσουμε, όμως θέλουμε απ’ αυτό το βήμα να διαβεβαιώσουμε όλους σας ότι έχουμε και την γνώση,  την εμπειρία αλλά και  τις ικανότητες και τους κατάλληλους ανθρώπους για να φέρουμε σε πέρας το  εγχείρημα αυτό.


Φίλες και φίλοι

Θα θέλαμε απόψε να βρίσκονται οι συντοπίτες μας από το Βελβενδό.
 Ο Βελβενδός φίλες και φίλοι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχής μας.
Εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να μπολιάζει την υπόλοιπη περιοχή με νέες ιδέες, νέα κουλτούρα και πρωτοπόρες νοοτροπίες, όπως επίσης πιστεύω ότι και αυτοί έχουν να πάρουν πολλά από την υπόλοιπη περιοχή.
Είναι βέβαιο ότι η ώσμωση των ιδεών, της κουλτούρας και των αντιλήψεων των κατοίκων των διαφόρων περιοχών θα δώσει μια νέα προωθητική δύναμη στην περιοχή μας, για την ανάπτυξη και την αναγέννηση της.

Όμως όπως είναι γνωστό σε όλους μας με δημοψήφισμα, ομόφωνα σχεδόν οι κάτοικοί του αποφάσισαν αποχή απ’ αυτές τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Σεβόμαστε την απόφασή τους, όμως για το καλό της περιοχής μας συνολικά είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε.
Όπως πρόσφατα έχω δηλώσει με το Βελβενδό θα συζητήσουμε και θα συνδιαλαγούμε στο φώς της μέρας.


Φίλες και φίλοι

Θέλω να σας διαβεβαιώσω με όλη την ειλικρίνεια της καρδιάς μου, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις με συνέπεια, αυταπάρνηση, αγωνιστικότητα, επιμονή, υπομονή, και μεθοδικότητα αξιοποιώντας την γνώση, την επαγγελματική και πολιτική μου εμπειρία και οργανωτικότητα.

Πρώτον

Για να είναι ο αγώνας μας  νικηφόρος και η  νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές να είναι μεγάλη.

Και Δεύτερον

Για να προωθήσουμε λύσεις σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον νέο δήμο Σερβίων-Βελβενδού και τους πολίτες του.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες

Δηλώνω  απόψε ότι θα είμαι αλληλέγγυος σε κάθε πολίτη, φορέα ή θεσμικό όργανο για την επίλυση των προβλημάτων του.
Ότι θα είμαι δίπλα και αρωγός σε κάθε έναν από  τους αιρετούς που θ’αναλάβει θέση ευθύνης την αυριανή μέρα.
Ότι θα συνεργαστώ με όλους σας για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές αλλά και για καλύτερες μέρες για τους πολίτες του δήμου μας.
Θα είμαι συγκαταβατικός , υπομονετικός με κατανόηση και σεβασμό στον συνεργάτη, αλλά ταυτόχρονα και απαιτητικός από όλους.
Γιατί τα προβλήματα είναι μπροστά μας, είναι πολλά και επιζητούν την λύση τους.

Και γι’αυτό εμείς, όλοι μαζί, είμαστε εδώ απόψε για να διατρανώσουμε την ισχυρή θέλησή μας ότι είμαστε αποφασισμένοι ν’αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γυρίσει ο τόπος,  είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά.

Γιατί μόνο εμείς μπορούμε.

Εμπρός να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από τον τόπο μας.
Εμπρός όλοι μαζί για μια νέα πορεία.
Για ένα δήμο αναγεννημένο, με ελπίδες και προοπτική.
Για ένα δήμο ελπίδας για τους νέους.
Για ένα δήμο ασφάλειας για τους ηλικιωμένους.
Για ένα δήμο της κοινωνικής αλληλεγύης.

Γεια σας και με την νίκη.

Σερβια 20-9-10

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα"

δεν έχουν χρώμα; εχουν και παραέχουν χρώμα κύριε κωνσταντόπουλε γαλανό με βαθύ πράσινο για καπέλο
στις πολιτικές και στις μικροεξουσίες εχουμε χρώμα...τα προβλήματα δεν εχουν είναι απο του ουρανού δημιούργημα. αντε και σε ανώτερες αναλυσεις..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΓΕΘΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ; ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ' ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΠΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΑΙ............ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

"Γιατί βλέπουμε την περιοχή μας συνεχώς να μαραζώνει και να υποβαθμίζεται.
Γιατί βλέπουμε ότι οι νέοι εγκαταλείπουν τον τόπο τους για άλλες πατρίδες προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα της επιβίωσης τους.
Γιατί βλέπουμε την οικονομική κατάσταση των αγροτών μας και των κτηνοτρόφων συνεχώς να επιδεινώνεται. κλπ"

ψηφίζοντας Κωνσταντόπουλο λοιπόν, οι νέοι θα επιστρέψουν στα Σέρβια καθώς θα δημιουργηθεί πλήθος αξιοπρεπών θέσεων εργασίας με κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα, θα προσλάβει δηλαδή φαντάζομαι μόνιμους υπάλληλους στο δήμο σε όσες θέσεις θεωρούνται άκρως απαραίτητοι, οι οποίοι υπάλληλοι θα πληρώνονται χωρίς να παρακαλάνε..(???)
θα προωθηθεί η ανάπτυξη της περιοχής έτσι ώστε να δημιουργηθούν επιπλέον θέσεις εργασίας που θα μπορούν να αξιοποιήσουν μέρος του επιστημονικού προσωπικού που έχει καταγωγή από τα Σέρβια...
θα στηρίξει πολιτικές φαντάζομαι που θα αυξήσουν το εισόδημα των αγροτών και των κτηνοτρόφων οι οποίοι όσο περνάνε τα χρόνια βρίσκονται σε όλο και μεγαλύτερη δυσμένεια...

Κύριε Κωνσταντόπουλε, να πιστέψω όλα αυτά...μόνο που το κόμμα που στηρίζετε και σας στηρίζει επέβαλε για όσους είναι 18 - 21 χρόνων μεικτό κατώτερο μισθό 592 ευρώ και για εργαζόμενους 21 - 25 χρόνων 629 ευρώ (μεγάλο το νοιάξιμο για τους νέους δε λέω), προώθηση της φθηνής παιδικής εργασίας που την ονομάζουν "μαθητεία" (15χρονα και 17χρονα παιδιά να δουλεύουν για 400 και 500 ευρώ ανασφάλιστα) αύξηση των ορίων των απολύσεων, καθιέρωση συντάξεων πείνας 200 - 500 ευρώ και δουλειά στην ουσία μέχρι τα 70, κατάργηση των όποιων δωρεάν παροχών σε φάρμακα και Υγεία και καθιέρωση ενός επιπέδου υπηρεσιών στο οποίο περιλαμβάνονται πενιχρές παροχές και πολλά άλλα.....

Ας πούμε ότι πιστέύω σε σας ή στους συνεργάτες σας, πρώτον όμως δε θέλω να στηρίξω ΠΑΣΟΚ που μου περιορίζει τα όνειρα και τη ζωή και δεύτερον είμαι απολύτως σίγουρη ότι δεν πρόκειται να εναντιωθείτε στο κόμμα σας. (θα πάτε να διαμαρτυρηθείτε στο Γιωργάκη επειδή δεν θα έχετε ως δήμος λεφτά για πετρέλαιο στα σχολεία??)

Ας μη γελιόμαστε κ. Κωνσταντόπουλε, μεταξύ μας είμαστε, επί 12 χρόνια την πρωτοκαθεδρία είχε το κόμμα σας στο δήμο και επί άλλα 12 οι μπλε..και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε....

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Κυρία Ανώνυμη 6:22 έχουμε να σου πούμε , πως τα περισσότερα μέλη μας είναι ΝΕΟΛΑΙΟΙ του Δήμου , δεν περιμένουμε διορισμούς και ούτε να διοικήσει το Δήμο μας το ΔΝΤ
Αποφασίσαμε να ψηφίσουμε ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ -ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ
ΕΣΥ άμα δε γουστάρεις ψήφισε έναν από τους άλλους

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Ανώνυμος είπε...

re palio pasoksoskulo giati den vazeis ola ta sxolia ?
loulou oti den se sumferei ta svhneis ?

ai-vreS είπε...

1ον. Μιλούμε ανοιχτά για την πολιτική μας τοποθέτηση.
2ον. Επειδή έχει αρχίσει προεκλογική περίοδος οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί όλοι μας.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΕΡΑ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΓΙΝΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Το Προφίλ μας