Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο «Σπάρτακος» και ο…Κέρκ Ντάγκλας!

του Περικλή Αλειφέρη
Στην ελληνική γλώσσα το θράσος  έχει δύο έννοιες: Η πρώτη είναι η υπερβολική τόλμη και η δεύτερη η αναίδεια. Συνεπώς το πολιτικό θράσος αποδίδεται σε έναν πολιτικό τολμηρό ή αναιδή. Από την άλλη πλευρά, η υποκρισία έχει μόνο μία έννοια και έχει να κάνει με συμπεριφορά χωρίς πραγματικά συναισθήματα (ψεύτικα), και με τρόπο που δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές διαθέσεις.  Η υποκρισία όταν συνοδεύεται με ταλέντο αναδεικνύει μεγάλους ηθοποιούς, αλλά όταν συναντάται σε σκηνές της καθημερινής μας ζωής είναι εξόχως επιζήμια και επικίνδυνη.  
Ο σύντομος αυτός πρόλογος έχει να κάνει με την επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΗ «Σπάρτακος», σχετικά με την επικείμενη ομιλία, την ερχόμενη Κυριακή, του κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και  υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Οι συνδικαλιστές λοιπόν του «Σπάρτακου», με μια σκληρή επιστολή, καταγγέλλουν την κυβέρνηση  και τον κ. Παπακωνσταντίνου για «αντιλαϊκά μέτρα»  και για  «εμπάθεια»  απέναντι στη ΔΕΗ και στους εργαζόμενους. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από τους επικεφαλής του σωματείου έχουν διττό ρόλο. Αφενός συνδικαλιστές αφετέρου κομματικά στελέχη. 


Με τον όρο «κομματικά στελέχη» δεν αναφέρομαι  σε απλά μέλη ή υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά σε ανθρώπους που έχουν συνδέσει άρρηκτα την πορεία τους με τον κομματικό μηχανισμό. Ο συνδικαλιστής πριν μερικές δεκαετίες  ήταν άνθρωπος του μόχθου, κέρδιζε το σεβασμό, είχε συγκεκριμένο ηθικό κώδικα και με τους αγώνες του θυσίαζε ακόμα και το προσωπικό συμφέρον απέναντι στο συλλογικό.

Σήμερα, όμως,  δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι. Οι συνδικαλιστικές ενώσεις μετατράπηκαν σε συνδικαλιστικές ολιγαρχίες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας. Συχνάζουν σε πρώτα τραπέζια κοσμικών κέντρων, σε πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας και το βράδυ κουρασμένοι από τον αγώνα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων καταλύουν σε πεντάστερα ξενοδοχεία. Είναι μέλη Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΕΗ, της ΛΑΡΚΟ, της Εθνικής Τράπεζας του ΟΤΕ. Επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα, ο συνδικαλιστής  Πελοπίδας Καλλίρης από μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ έφτασε να γίνει πρόεδρος του ΟΔΙΕ! Στον νέο-συνδικαλισμό επίσης δεν υπάρχουν ούτε κομματικοί αποκλεισμοί, αλλά η μοιρασιά των θέσεων γίνεται με κατανόηση και αλληλοκάλυψη  Έτσι στο Δ.Σ. του ΟΑΕΔ βρίσκει κανείς δύο μέλη της ΠΑΣΚΕ  ένα της ΔΑΚΕ  και έναν  του ΚΚΕ, όλοι τους μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ! Και πάντα, φυσικά,  με το αζημίωτο, αφού οι απολαβές μπορεί να ξεκινούν από ένα επιμίσθιο της τάξης των 400 ευρώ τον μήνα  και να αγγίζουν το ύψος ενός  μισθού στις μεγάλες επιχειρήσεις!!!


Όμως, ο απλός εργαζόμενος της ΔΕΗ είναι ένας καθημερινός ήρωας ο οποίος καταθέτει ότι πολυτιμότερο έχει, που είναι η υγεία του, στα ορυχεία και στις μονάδες του μεγαλύτερου ενεργειακού κέντρου της χώρας. Αν πρέπει να διαμαρτυρηθεί θα το κάνει χωρίς να φοβηθεί τίποτα και κανέναν αλλά χωρίς λεονταρισμούς, χωρίς παλικαριές και προπάντων χωρίς υποκρισία.   Το κάνει τόσα χρόνια με αγώνες και με λαμπρά αποτελέσματα. 
Όσο για σας κύριοι του «Σπάρτακου», αν νομίζετε ότι προλαβαίνετε να παίξετε το τελευταίο επικοινωνιακό σας παιχνιδάκι πριν στρατευτείτε στα κομματικά ψηφοδέλτια και στα κομματικά επιτελεία των επερχόμενων εκλογών, μάθετε ότι ο Σπάρτακος ήταν Θρακιώτης αγωνιστής που ξεσήκωσε τους δούλους και τους καταπιεσμένους  της εποχής του. Και όχι ο…Κερκ Ντάγκλας στην ομώνυμη χολιγουντιανή ταινία!!!

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟΝ ΠΛΙΑΤΣΙΟ. ΑΛΛΟ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ai-vreS είπε...

Τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζουμε. Καταθέτει επώνυμα την άποψή του. Το κακό πού είναι δεν έχουμε καταλάβει...

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίστηκαν και τα εποχικά είδη.Εποχικά είναι τα είδη που βγαίνουν στις εκλογές.Μιλά το εποχικό είδος για κομματικά στελέχη όταν ο ιδιος αποτελεί κομματικό στέλεχος και πολιτικό γυρολόγο (Κουκουλόπουλος,Βλατής και αφού δεν του "βγήκανε" τώρα Παπακωνσταντίνου).Ξεχνά οτι οι "κομματικοί μηχανισμοί" τον τοποθέτησαν στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ αλλά και στο Δ.Σ. του Γ.Νοσοκομείου Κοζάνης;Τώρα μάλλον αναζητά στέγη στον Παπαιορδανίδη.Μη συμπεριλάβεις Γιάννη τέτοιους νέους που οι αντιλήψεις τους είναι χειρότερες αλλά και πιο γηρασμένες από των παλλιών. Αν έτσι θα πάμε μπροστά περαστικά μας όλους τους νέους.

Ανώνυμος είπε...

aivres mhn les den ton xeroyme einai o enas ap toys dyo poy ekanan thn kinhtopoihsh gia ta nosokomia mesw face book me aformh ton thanato toy vrefoys kai an alitheyoyn ayta pou grafontai se sxolio pio panw yparxei thema
ksereis giati e????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ? ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ....ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΙ......

Ανώνυμος είπε...

Ta epoxiaka eidi prospathoun na ta exoun kala me tous ergatopateres...autos mou fenete diaforetikos...ektos an 8.01 ta arpazeis ap ta lamogia tis DEH...

Ανώνυμος είπε...

Γυρίστηκαν πολλές ταινίες με θέμα την εξέγερση του Σπάρτακου. Αυτή όμως που είναι περισσότερο γνωστή είναι ταινία του 1960, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χάουαρντ Φάστ (1950), σε σενάριο του Ντάλτον Τράμπο, σκηνοθεσία του Στανλευ Κιούπρικ, παραγωγή του Κερκ Ντάγκλας και πρωταγωνιστές τον Κερκ Ντάγκλας, τον Λώρενς Ολίβιε και τον Πήτερ Ουστίνωφ. Οι Φάστ και Τράμπο ήταν μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος των ΗΠΑ (φυλακίστηκαν για τα αριστερά τους φρονήματα) και παρουσίαζαν τον αγώνα του Σπάρτακου υπό το πρίσμα ανάλογων ιδανικών. Η μορφή της ταινίας είχε την τελική σφραγίδα του Κιούπρικ, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στους Φάστ και Τράμπο. Η ταινία είναι εντυπωσιακή αλλά δεν εμπνέει καμία επαναστατική διάθεση. Παρόλα αυτά η Λεγεώνα της Ηθικής, μια καθολική οργάνωση της εποχής στην Αμερική προέτρεψε τους Αμερικανούς να μην προσέλθουν στις κινηματογραφικές αίθουσες στις οποίες προβαλλόταν η ταινία. Όπως αντιλαμβάνεστε η ιστορία της ταινίας Σπάρτακος έχει πολλές αναγνώσεις όπως και τα γεγονότα της εποχής μας άλλοστε.

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσίαση της πραγματικότητας σε λίγες γραμμές!! Μια αλήθεια που πονάει. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη νέοι που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και την καταθέτουν με ονοματεπώνυμο. Όχι ανώνυμα και πίσω από την ασφάλεια ενός συνδικαλιστικού φορέα.

Ανώνυμος είπε...

9:50 εγώ ξυπνάω στις 5 για να πάω στα ορυχεία, και δε με νοιαζουν οι εργατοπατέρες της ΔΕΗ.Κια αυτοί για ξύλο είναι.Δες τε όμως και την ουσία

Ανώνυμος είπε...

Γοητευτικότατος ο κ. Αλειφέρης, σαν στάρ του σινεμά......μπράβο, μπάβο!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι γλυφτρόνι αλλά καλά τα χώνει στα αληταριά. Τα ρειτιρέ της ξάπλας, τα κομματόσκυλα τα οποία λυμαίνονται τις ΔΕΚΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ!!! Ουστ ρε τεμπελόσκυλα!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

einai autos pou ekane thn kinitopoihsh sxetika me to nosokomeio kozanis..... ? kai tora einai melos tou sumbouliou tou nosokomeiou ?efuge o galogauros phge o aliferis xaxaxaxaxaxax kala san ton glufti ton plaitsio den einai alla kai autos den peftei pio kato...

Ανώνυμος είπε...

Mia xara ta xwnei!!!!panta tetoia!

Ανώνυμος είπε...

Mou kanei entypwsi pws o "gluftis" pliatsos einai o monos pou egrapse gia th gkafa tou pasok me tous perifereierxes kai ta oxi ston papandreou. kaneis allos. ama einai "gluftis" pws grafei kai kata tou pasok den exw katalabei. alla mallon edw kai kairo kapoioi grafoun proswpika enantion tou. fws fanari.

Ανώνυμος είπε...

Aporo me to pliatsio.toso vrisidi troei edo kai kathete mesa.toy aresei fenete.an itan allos dismosiografos, tha efeyge.toy aresei to ha-ha.

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα ΤΟΥ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από τους επικεφαλής του σωματείου έχουν διττό ρόλο. Αφενός συνδικαλιστές αφετέρου κομματικά στελέχη


ο απλός εργαζόμενος της ΔΕΗ είναι ένας καθημερινός ήρωας ο οποίος καταθέτει ότι πολυτιμότερο έχει, που είναι η υγεία του, στα ορυχεία και στις μονάδες του μεγαλύτερου ενεργειακού κέντρου της χώρας. Αν πρέπει να διαμαρτυρηθεί θα το κάνει χωρίς να φοβηθεί τίποτα και κανέναν αλλά χωρίς λεονταρισμούς, χωρίς παλικαριές και προπάντων χωρίς υποκρισία. Το κάνει τόσα χρόνια με αγώνες και με λαμπρά αποτελέσματα

ΤΟΥΣ γιαλαντί - συνδικαλιστές του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.....
τους ΓΝΩΡΙΖΕΙ.......
και απορώ.......
γιατί ......δεν τους πηραν ακόμα με τις ΠΕΤΡΕΣ !!!!!!!!

ΕΧΟΥΝ το ΘΡΑΣΟΣ .....να αποκαλούνται ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.....

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ της ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ και της ΞΕΦΤΙΛΑΣ του ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν βλέπω που το παιδί λέει ψέμματα... Λέει κάποια πράγματα που μέσα μας όλοι τα ξέρουμε, αλλά κανείς δεν έχει το θάρρος να βγει και να τα πεί γιατί θα πέσουν να τον φάνε... Εμείς εδώ το επιχείρημα μας είναι να τον βαφτίσουμε γλυφτρόνι ή κόρακα ή ότι άλλο μας κατέβει. Αυτό είναι το επίπεδο μας. Γι αυτό καταντήσαμε ως εδώ.

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ -ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ- ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ- ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΑΣ

ai-vreS είπε...

Προσωπικά εννοούμε δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Ναι επικοινωνήσαμε ηλεκτρονικά τότε με την κινητοποίηση για το νοσοκομείο και παρακολουθούμε και τα γραπτά του.
Α, και πριν από λίγες μέρες ψωνίζαμε ηλεκτρικά από το ίδιο κατάστημα, μετράει;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τον παρακολουθήσαμε στην εκδήλωση για τα νοσοκομεία και σε ένα αρθρο για τον Λεούδη που πάλι τα χωνε…!!! Ήμουν εποχικός υπάλληλος του του νοσοκομείου για καποια 6 μηνα σε καποια εργολαβία, και από ότι ξερω τα μέλη του ΣΔ δεν πληρώνονται.Άλλαξε κάτι…? γιατι αν άλλαξε οκ…!!!αλλα αν όχι γιατι του τα χώνετε; Τελικά δεν θέλουμε νέο κόσμο, θελουμε δικους μας….ολοι οι αλλοι είναι λαμόγια, ή καλύτερα δεν ξέρουμε τι θέλουμε.
Όπως και να χει αυτά που λέει είναι σωστα…ΕΥΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Τι σημασία έχει αν τον ξερουμε η όχι αν ειναι το ένα η το άλλο. Το θέμα είναι αν συμφωνούμε η όχι με αυτό που γράφει.Οι διαφωνίες των παραπάνω περιορίζονται σε κατινίστικες επιθέσεις αλλά κανένας δεν έγγραψε αν διαφωνει με αυτά που λέει με επιχειρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Αφού δηλαδή είπε κάποιες αλήθειες που γνωρίζουμε όλοι σημαίνει ότι ο ίδιος είναι καλύτερος; Να είστε βέβαιοι ειδικά κάποιοι που σπεύδουν κατά τη γνώμη μου αφελώς να πουν "μπράβο" ότι εσείς είστε ακριβώς ο στόχος του μιας και "πάτωσε" στις τελευταίες εκλογές. Για ψάξτε να βρείτε ο κύριος αυτός τι θα ήταν χωρίς Κουκουλόπουλους και ΣΙΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Οι ταχυδακτυλουργοί έχουν μια βασική αρχή, η οποία συνίσταται στο να αποσπούν την προσοχή σε κάτι άλλο από αυτό που κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Από τα καλύτερα σχόλια που έχω διαβάσει

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Τον δρόμο τον έδειξε ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου το 1985 όταν διέγραψε συνδικαλιστές από το Κίνημα.
Άντε γιατί κάποιοι «συνδικαλιστές» νομίζουν ότι η ΔΕΗ π.χ είναι μαγαζί τους και μπορούν να συνδιοικούν ή να κάνουν ότι θέλουν, απολαμβάνοντας βέβαια παχυλότατους μισθούς.
Άκου … «κίνηση προκλητικού θράσους» η ομιλία ενός Υπουργού.
ΕΛΕΟΣ Κύριοι …
Εμείς θα’ μαστε εκεί να ακούσουμε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΒΟΛΕΜΕΝΟ" ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ….

Ανώνυμος είπε...

o aleiferis einai enas anthrwpos tou Koukoulopoulou o opoios den vgike stis dimotikes gia na mi fanerwthei i sxesi tous. Einai enas granazi tou sistimatos alla vrizei tous ergatopateres gia 3ekarfwma. Ekane tin ekdilwsi gia to nosokomeio gia na mpei sto ds tou nosokomeiou gia na kavatzwnei ton koumparo tou pou einai giatros kai gia na pairnei kai 30 eurw to mina...mporei na einai kai e3ogiinos san autous pou perigrafei o liakopoulos oti zoun anamessa mas...ante re Katines...pes te re ena mpravo...ola ta alla tha fanoun sto mellon!!!
Ki istera leme giati filakisan ton platwna , ton kolokotroni kai giati den pame mprosta san ethnos.!

Ανώνυμος είπε...

Διαπιστώνω ένα κύμα υποστηριχτών των υποστηριχτών να έρχεται!

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Α!!

Ανώνυμος είπε...

Θράσσος μεγάλε είναι αυτό που επιδεικνύεις με το κείμενο σου..Οι συνδικαλιστές πήραν τόση εξουσία από το Ανδρέα.Μια ζωή το Πασοκ τους χρησιμοποιούσε είτε όπως γίνεται τώρα.."όλη μουγκα" για να περάσει μέτρα,είτε για να τους βγάλει στους δρόμους για να μην περάσουν μέτρα από άλλες κυβερνήσεις πχ Καραμανλή...Οπότε οι περισσότεροι είναι στο συνάφι σου μιας και απ ότι μαθαίνω είσαι πρωτοπαλίκαρο στο Πασοκ και τρως απ αυτό..Άρα μην υποκρίνεσαι ένα πιόνι του συστήματος σαν αυτούς είσαι και συ...
ΥΓ Το μανικετοκουμπο ειναι αξεσουαρ σοσιαλιστικό???που είναι το ζιβάγκο??
Α ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ...ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ADMIN ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ!
Οδηγίες προς υποψηφίους για τις εκλογικές δαπάνες και την προβολή στα ΜΜΕ εξέδωσε με εγκύκλιο του το υπουργείο Εσωτερικών.
του Περικλή Αλειφέρη

Ανώνυμος είπε...

Αdmin kapoio problima me tin arxiki selida iparxi.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο του κ. Αλειφέρη θα είχε μεγαλύτερη αξία αν δεν εξαντλούνταν σε μια γενικόλογη διαπιστωτική τοποθέτηση...

1/ Ποιοί είναι οι συνδικαλιστές με το διττό ρόλο;
Γιατί δεν αναδεικνύεται η προφανής σύγκρουση συμφερόντων;
Από ποιούς κομματικούς χώρους προέρχονται;
Γιατί κατ' αυτό τον τρόπο μάλλον θεωρούνται όλοι θρασύτατοι...

2/ Γιατί τα χρόνια της "δανεικής ευφορίας" δεν διαμαρτυρηθήκατε για την προκλητικότητα εκείνων των συνδικαλιστών που είναι συνυπεύθυνοι για την απαξίωση της μεγαλύτερης δημόσιας εταιρείας;

Οι περισσότεροι είναι του ιδίου κομματικού χώρου και σίγουρα ανταμωθήκατε σε κάποια από τις κοινωνικές εκδηλώσεις που τώρα καταδικάζετε...

3/ Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο σε μια μέρα να σου στερούν το 20% του μισθού σου και να σου μειώνουν τη σύνταξη, την οποία ήδη έχεις προπληρώσει μέσα από τις ασφαλιστικές εισφορές. Κατανοούμε τη δυσκολία της εποχής αλλά είναι προκλητικό να θεωρείς ως μοναδικό υπεύθυνο τον εργαζόμενο, τον μισθωτο και τον συνταξιούχο.

Ίσως η ευθύνη του να έγκειται στο ότι με την ψήφο του νομιμοποίησε όλους αυτούς που μας οδήγησαν στην τωρινή κατάσταση...

4/ Καλό είναι η παρουσία μας στα κοινά να μην είναι περιοδική αλλά συνεχής. Τα προβλήματα προϋπήρχαν και δεν χρειάζεται κάθε φορά να ανακαλύπτουμε τον τροχό...

5/ Ούτε χρειάζεται να παριστάνουμε τους αυτόκλητους υπερασπιστές κανενός. Δεν νομίζω να το έχουν ανάγκη...

Ανώνυμος είπε...

"Οδηγίες προς υποψηφίους για τις εκλογικές δαπάνες και την προβολή στα ΜΜΕ εξέδωσε με εγκύκλιο του το υπουργείο Εσωτερικών",αντί για
"Ο «Σπάρτακος» και ο…Κέρκ Ντάγκλας"!
Πέφτουν οι τόνοι μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών!
Τρέξτε δημοσιογράφοι είδηση!

Ανώνυμος είπε...

Αρχειοθήκη ιστολογίου
Οδηγίες προς υποψηφίους για τις εκλογικές δαπάνες ...
Ακαδημία μπάσκετ στην Κοζάνη
ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: 75η ΔΕΘ & "Η Ελλάδα αλλάζει"
www.papaiordanidis.gr
Συνάντηση Υπηρεσιακών Στελεχών Δήμου Αιανής και Δή...
Στο πόδι ο «Σπάρτακος»
Παναγιώτα Ορφανίδου: Αύξηση της τιμής του πετρελαί...
Με αφορμή την «άνοστη και απολίτικη φλυαρία» των τ...
«Αγκάθι» για Ψωμιάδη η δίωξή του για απιστία
Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης: Συμμετοχή στο συλλαλητ...
Προς…αντάρτικα στους Δήμους!
Ο «Σπάρτακος» και ο…Κέρκ Ντάγκλας!
ADMIN
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΉ ΣΕΛΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίζονται κανονικά οταν ανοίγεις Browser Mozilla.Αν ανοίγεις ΙΝΤΕΡΝΕΤ EXPLORER δεν εμφανίζονται.Σε αυτό φταίει η χαμηλή ταχύτητα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ! 1.27

Το Προφίλ μας